Βαθμολογία

Ποκετίνο: «Ο κόσμος καλά κάνει κι ονειρεύεται»

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο βρίσκει απολύτως φυσιολογικά τα όνειρα των οπαδών της Τότεναμ για κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, λέγοντας πως αυτό αποτελεί από μόνο του όπλο για την ομάδα του.

«Το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό. Δεν ήταν ένα απλό ματς και γι' αυτό είμαστε χαρούμενοι με τους ποδοσφαιριστές μας. Ήμασταν μυαλωμένοι και κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα σε μια ομάδα με κορυφαίους ποδοσφαιριστές. Όλα τα εύσημα πάνε στους παίκτες. Δεν είδα την φάση του πέναλτι. Κάποιες φορές συμβαίνουν και αυτά στο ποδόσφαιρο. Μία υπέρ και μία κατά σου. Έτσι είναι.

Η ενέργεια είναι ένα από τα κλειδιά του παιχνιδιού μας. Είχαμε περισσότερη κατοχή και αυτό λέει πολλά για την φιλοσοφία μας. Δεν θέλω να μιλάω για το μέλλον, γιατί το σημαντικότερο είναι να δουλεύουμε σκληρά και να αποδεικνύουμε πως μπορούμε να τα πάμε καλά και σε αυτά τα γήπεδα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το Γιουρόπα γιατί είναι κι αυτό πολύ σημαντικό.

Ο κόσμος καλά κάνει κι ονειρεύεται, είναι ένα από τα κλειδιά του συλλόγου. Μας στηρίζει πάρα πολύ από την αρχή της σεζόν και θέλω να τον ευχαριστήσω γι' αυτό. Είναι σημαντικό να μας πιστεύουν οι οπαδοί μας» ανέφερε.