Βαθμολογία

Αν δεν βρεθεί λύση με τα δελτία δεν μένει ο Σταθόπουλος!

Απόλυτα ικανοποιημένος από την υπερπροσπάθεια των μετρημένων ποδοσφαιριστών του, αλλά σφόδρα προβληματισμένος για το μέλλον εμφανίστηκε ο Στάθης Σταθόπουλος στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε την ήττα με 2-1 από την Κέρκυρα.

Ο έμπειρος προπονητής, εξάλλου, υπογράμμισε ότι η συνέχεια της δικής του παρουσίας στον πάγκο ή όχι θα εξαρτηθεί από το τι θα γίνει τελικά με τα 13 δελτία των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αν δεν βρεθεί λύση δεν θα μπορέσει να συνεχίσει!

«Ευχαριστώ έναν έναν τους ποδοσφαιριστές μου ξεχωριστά. Αυτά τα παιδιά βάζουν όλο το εγώ τους στην ομάδα, αγωνιζόμενοι σε διαφορετικές θέσεις για να δημιουργούμε ένα σύνολο κάθε εβδομάδα», δήλωσε ο Σταθόπουλος, ο οποίος για το παιχνίδι είπε: «Πετύχαμε ένα γκολ, που μας έδωσε μια αυτοπεποίθηση. Είχαμε και μια πολύ καλή φάση μετά για να πετύχουμε δεύτερο γκολ… Όχι ότι θα μας διασφάλιζε αλλά θα βάζαμε ένα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στην Κέρκυρα. Τελικά χάσαμε, τι να κάνουμε, συνεχίζουμε».

Εν συνεχεία ο Σταθόπουλος ρωτήθηκε αν με έντεκα παίκτες θα μπορέσει να βγάλει τη χρονιά η Παναχαϊκή για να απαντήσει: «Όχι δεν βγαίνει. Υπήρχαν παιδιά που δεν θα έπρεπε να συνεχίσουν στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών. Μπορεί να μείνουμε δέκα, εννέα, οκτώ...

Η παρουσία μου στον σύλλογο εξαρτάται από τις εξελίξεις αυτή την εβδομάδα για τα δελτία. Δεν είναι ο χώρος και τόπος για να μιλήσω περαιτέρω για το θέμα αυτό. Θα περιμένω την τοποθέτηση του προέδρου στη συνέντευξη Τύπου που έχει προαναγγείλει πρώτα…».