Βαθμολογία

Βοσνιάδης: «Να δούμε και άλλα παιδιά»

«Την καλή εικόνα την κάνουν οι πρωταγωνιστές. Αν αυτό δεν γίνει πρέπει να βρούμε άλλες λύσεις και να δούμε και άλλα παιδιά». Τάδε έφη Αλέκος Βοσνιάδης. Ο τεχνικός της Κέρκυρας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους βασικούς παίκτες της ομάδας, απόρροια της ιδιαίτερα αγχωτικής νίκης επί της Παναχαϊκής την Κυριακή (14/2).

Με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς του ΕΑΚ, ο Βοσνιάδης στάθηκε στην αναγκαιότητα των πιο εύκολων τριπόντων και επεσήμανε ότι «δεν υπάρχει χρόνος, πρέπει να βρούμε ομοιογένεια και ενέργεια».

Αρχικά, ο τεχνικός των «Φαιάκων» δήλωσε: «Πήραμε μια δύσκολη νίκη, αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί. Αιφνιδιαστήκαμε από το γρήγορο γκολ σε μια φάση που την είχαμε συζητήσει μετά την Καλλιθέα. Παρόλα αυτά μόλις στην πρώτη επίθεση που δεχθήκαμε, κάναμε το λάθος. Πρέπει να διορθώσουμε πράγματα και να δείξουμε μεγαλύτερη σοβαρότητα κυρίως στα παιχνίδια εκείνα που δεν εγκυμονούν κινδύνους, διαφορετικά θα έχουμε πρόβλημα.

Κάναμε φάσεις, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά με το 1-1 στα μισά αγχωθήκαμε και προσπαθήσαμε να συζητήσουμε λύσεις στο ημίχρονο και να καταλάβουμε ότι χρειαζόταν μεγαλύτερη προσπάθεια στο δεύτερο μέρος. Ευτυχώς βρήκαμε τη λύση με την πρώτη επαφή του Στράτου Χιντζίδη. Πρέπει να βρούμε τρόπο ώστε να παίρνουμε τις νίκες με μεγαλύτερη σιγουριά και καλύτερες εμφανίσεις. Δεν θέλω να πω ότι δεν υπήρχε διάθεση από τα παιδιά».

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι η Κέρκυρα δεν δείχνει καλό πρόσωπο στα τελευταία ματς σχολίασε: «Την καλή εικόνα την κάνουν οι πρωταγωνιστές. Αν αυτό δεν γίνει πρέπει να βρούμε λύσεις άλλες και να δούμε και άλλα παιδιά. Πράγματι στα τρία τελευταία ματς είναι σαν να χάσαμε την ηρεμία, ειδικά όταν έχουμε την μπάλα. Βιαζόμαστε να δώσουμε τη μπάλα, να κυκλοφορήσουμε, να παίξουμε. Συχνά φτάνουμε να χάσουμε και συνολικά το πλάνο μας.

Παίζει ρόλο και το ότι έχουν έρθει νέα παιδιά στην ομάδα. Πάντα όταν μπαίνουν νέα πρόσωπα χάνεται κάπου η συνοχή, αλλά δεν υπάρχει χρόνος και πρέπει γρήγορα να βρούμε την ομοιογένειά μας και την ενέργεια πηγαίνοντας αγκαλιασμένοι ως το τέλος».

Ερωτηθείς αν η αλλαγή του Ντιόγκο με τον Χιντζίδη έγινε επειδή έκανε κάποια συνεχόμενα λάθη, ο Βοσνιάδης απάντησε: «Σίγουρα έπαιξε ρόλο το ήταν εκνευρισμένος, ήταν και τακτικής, αλλά είχαν προηγηθεί αβίαστα λάθη. Δεν πρέπει να τα βάζουμε τα παιδιά. Πάντα βέβαια είναι και θέμα ημέρας».

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει αν τον απασχολούν ματς με Αναγέννηση Καρδίτσας και Τρίκαλα, ήταν σαφής: «Βλέπω μόνο το παιχνίδι με την Ελευσίνα. Εμείς θέλουμε τους τρεις βαθμούς και καλές εμφανίσεις, γιατί μέχρι τώρα τα εύκολα ματς αποδεικνύονται πιο δύσκολα. Τα θεωρητικά δύσκολα τα αντιμετωπίζουμε θετικά».