Βαθμολογία

«Αντιμετωπίσαμε την πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος»

Το εγκώμιο της Καλλιθέας έπλεξε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ισόπαλο ματς της Κυριακής (14/2) ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας συνεχάρη τον Λουκά Καραδήμο για την πορεία της ομάδας του, ενώ αναφορικά με την αναμέτρηση, υποστήριξε ότι είχε δύο όψεις.

Οι δηλώσεις του Σάκη Θεοδοσιάδη: «Το σημερινό ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε από την αρχή της εβδομάδας ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος που απέδειξε σήμερα ότι βρίσκεται δίκαια στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Μία ομάδα που έχει φλόγα, θέληση, κίνητρα, φιλοδοξίες και από τον προπονητή και από τους νεαρούς παίκτες, δημιουργώντας ένα πολύ καλό σύνολο. Δουλέψαμε πάρα πολύ στην καθημερινότητά μας για να αντιμετωπίσουμε την ομάδα της Καλλιθέας και θα έλεγα ότι το σημερινό παιχνίδι είχε δύο όψεις.

Το α’ ημίχρονο στο οποίο δεν μπήκαμε καθόλου καλά, αν και θα έλεγα ότι στα πρώτα 5 λεπτά προσπαθήσαμε, δημιουργήσαμε 2-3 προϋποθέσεις και είχαμε το δοκάρι. Από εκεί και πέρα κυριάρχησε η Καλλιθέα. Δεν μπορούσαμε να έχουμε καλή κυκλοφορία και πηγαίναμε δεύτεροι στα μαρκαρίσματα. Αυτό έδωσε το δικαίωμα στην Καλλιθέα να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ και φυσικά για άλλο ένα παιχνίδι να βρεθούμε πίσω από μία στημένη μπάλα.

Η δεύτερη όψη είναι το 2ο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε τα παιδιά στην ανάπαυλα. Θεωρώ ότι τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί δεν παράτησαν το παιχνίδι, προσπάθησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό να διεκδικήσουν την ανατροπή και πραγματικά θα αξιολογήσουμε τις επόμενες ημέρες τη συμπεριφορά μας σχετικά με το τι δεν πήγε καλά στο 1ο ημίχρονο αλλά φυσικά και το 2ο ημίχρονο όπου τα παιδιά κυριάρχησαν σε όλο το 45λεπτο.

Φυσικά και η Καλλιθέα είχε κάποιες ευκαιρίες στο τέλος για να βάλει το γκολ αλλά πραγματικά, οι ποδοσφαιριστές μας αξίζουν συγχαρητήρια διότι πάλεψαν για τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε από το να δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι την ερχόμενη Δευτέρα που είναι μέσα στην έδρα της Παναχαϊκής.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Καραδήμο. Θα έλεγα ότι η Καλλιθέα είναι πραγματικά μία από τις καλύτερες ομάδες που πέρασε από την έδρας μας, ειδικά με το ποδόσφαιρο που έπαιξε στο 1ο ημίχρονο. Κλείνοντας, να ευχαριστήσω και τον κόσμο που καθ’ όλη τη διάρκεια και ακόμη όταν το σκορ δεν ήταν καλό για εμάς, βοήθησε πάρα πολύ τους ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια που κατέβαλαν στο να μπορέσουμε να γυρίσουμε το παιχνίδι».