Βαθμολογία

«Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το ματς από το πρώτο μέρος»

Δίκαιο χαρακτήρισε το 1-1 με την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Λουκάς Καραδήμος, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το κυριακάτικο (14/2) ματς.

Παράλληλα, ο τεχνικός της Καλλιθέας υποστήριξε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε κλειδώσει τη νίκη από το πρώτο μέρος, ενώ παραδέχθηκε ότι το γκολ του Μασένα ήταν τυχερό.

Τέλος, ο νεαρός προπονητής στάθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο, επισημαίνοντας ότι η Αναγέννηση θα είχε μεγαλύτερη συγκομιδή αν η κατάστασή του ήταν διαφορετική.

Αναλυτικά, ο Λουκάς Καραδήμος δήλωσε: «Καταρχάς θα ήθελα δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά σήμερα. Έκαναν μία πάρα πολύ καλή προσπάθεια σε μία δύσκολη έδρα και κόντρα σε μία καλή ομάδα. Χαίρομαι ειλικρινά όταν παίζω κόντρα σε τέτοιες ομάδες διότι η Αναγέννηση είναι μία ομάδα η οποία προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Εμένα αυτό, σαν άνθρωπο του ποδοσφαίρου με χαροποιεί.

Όσον αφορά το παιχνίδι, στο 1ο ημίχρονο αν είχαμε εκμεταλλευτεί την καλή μας κατάσταση θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το ματς από το πρώτο 45λεπτο. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, ευτυχήσαμε να βάλουμε ένα τυχερό γκολ, είχαμε τις προϋποθέσεις και ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι.

Στο 2ο ημίχρονο η Αναγέννηση μας πίεσε πάρα πολύ, μπήκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο με τις αλλαγές που έκανε ο προπονητής της. Το 1-1 είναι δίκαιο και από εκεί και πέρα προς το τέλος του αγώνα και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να πετύχουν κάποιο γκολ.

Θεωρώ ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω ότι εμάς σαν ομάδα και την Αναγέννηση δυσκολεύει πολύ αυτός ο αγωνιστικός χώρος. Πιστεύω ότι η Αναγέννηση θα είχε και καλύτερη συγκομιδή και καλύτερη παρουσία, αν ήταν καλύτερο το γήπεδο. Αλλά όλοι βολευόμαστε με ό,τι έχουμε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Έχω πει ότι η ομάδα μας πρέπει να κοιτάει ψηλά και όπου μας βγάλει, γιατί έχει και την ιστορία και τις ικανότητες των παιδιών. Θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Είναι όλα τους νέα παιδιά και έχουν στόχο, όπως κι εγώ ως νέος στην προπονητική. Έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι την επόμενη αγωνιστική, θα ξεκουραστούμε, θα δούμε τι λάθη κάναμε και τι μπορούμε να βελτιώσουμε. Παίζουμε στην έδρα μας και θα κοιτάξουμε να κάνουμε ένα ακόμη καλό παιχνίδι».