Βαθμολογία

Μπαξεβάνος: «Καλύτερος ο Πανσερραϊκός σε όλο το ματς»

Την ανωτερότητα του Πανσερραϊκού καθόλη τη διάρκεια της κυριακάτικης (14/2) αναμέτρησης παραδέχθηκε ο Σπύρος Μπεξεβάνος, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

Ο τεχνικός του Κισσαμικού εμφανίστηκε προβληματισμένος από τα πολύ αβίαστα λάθη των παικτών του, εξήγησε τους λόγους που ήρθε η ήττα, ενώ επισήμανε ότι η ομάδα του θα πρέπει να «χτυπήσει» τα δύο διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια που έπονται.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπαξεβάνος δήλωσε: «Παίζαμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα που ήταν στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και με καινούργιο προπονητή και ήθελε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, να μαζέψει βαθμούς μετά από καιρό και ειδικά στην έδρα της. Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Πιστεύω πως ο Πανσερραϊκός πήρε δίκαια τη νίκη, ήταν καλύτερος από εμάς σε όλο το παιχνίδι. Εμείς μπήκαμε με πιο αμυντικούς προσανατολισμούς, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στο επιθετικό παιχνίδι, ώστε να απειλήσουμε. Περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήθηκαν καταστάσεις.

Είχαμε προβλήματα και τα προβλήματα ξεκινούσαν σε εμάς από τις πολλές και λάθος πάσες που κάναμε ειδικά στον χώρο του κέντρου. Κερδίζαμε την μπάλα, χωρίς πίεση οι ποδοσφαιριστές μας πήγαιναν σε πολύ αβίαστα λάθη τα οποία μας φέρνουν σε προβληματισμό σε αμυντική ανισορροπία. Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρητικά τα πράγματα ήταν πιο καλά για εμάς.

Φαινόταν πως το παιχνίδι πήγαινε χωρίς ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο. Για την ομάδα του Πανσερραϊκού έτυχε η φάση και στο στημένο μπήκε το γκολ. Από εκεί και πέρα αναγκαστικά ανεβήκαμε κι εμείς και δημιουργήθηκαν οι όποιες καταστάσεις περισσότερες μετά στην εστία μας σε στιγμές που μας έβρισκαν σε ανοιχτό χώρο.

Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να κοιτάμε στα μάτια τον αντίπαλο, να κερδίζουμε πράγματα, σήμερα δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να καταλάβουμε πως το πρωτάθλημα είναι μεγάλο. Έχουμε δύο διαδοχικά παιχνίδια εντός έδρας. Θέλουμε να κερδίσουμε παιχνίδια μέσα στην έδρα μας. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Πανσερραϊκού».

Ερωτηθείς αν βλέπει διαφορές μεταξύ του Πανσερραϊκού του α’ γύρου και του τωρινού, ο Μπαξεβάνος απάντησε:  «Δεν νομίζω πως έχουν μεγάλες διαφορές. Σίγουρα τώρα είναι ενισχυμένη η ομάδα του Πανσερραϊκού, υπάρχουν πιο έμπειρα παιδιά. Τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες όπως κρίθηκαν και τα προηγούμενα δύο.

Θυμάστε στα προηγούμενο παιχνίδι του Κυπέλλου με κάποιες ευκαιρίες ο Πανσερραϊκός με κάποιες λίγες ευκαιρίες εμείς έγινε το 0-0. Στην έδρα μας σε ένα παιχνίδι πάλι αρκετά δύσκολο και για τους δύο νομίζω ότι ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια που είχαμε στην έδρα μας.

Τα παιχνίδια της Β’ Εθνικής δεν έχουν μεγάλη διαφορά, κρίνονται στις λεπτομέρειες, αυτό λέμε σήμερα. Η ομάδα του Πανσερραϊκού δυνάμωσε σωματικά. Σε ένα παιχνίδι Β’ Εθνικής πρέπει να είσαι αυτός που είσαι στις στημένες φάσεις και αν μπορείς να απειλήσεις τον αντίπαλο. Δυστυχώς δεχτήκαμε σε μία τέτοια φάση το γκολ».