Βαθμολογία

Κάκογλου: «Να ανέβουμε πιο ψηλά»

Την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη άνοδο στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας αξίωσε ο Νικηφόρος Κάκογλου, στη συνέντευξη Τύπου μετά το κυριακάτικο (14/2) ματς με τον Κισσαμικό.

Ο συνεργάτης του Πάουλο Κάμπος στο τεχνικό τιμ του Πανσερραϊκού στάθηκε στο γεγονός ότι η νίκη επετεύχθη κόντρα στην τρίτη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει ακόμα περισσότερο την ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Κάκογλου δήλωσε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που γνωρίζαμε ότι σαν αμυντική συμπεριφορά είχε την τρίτη καλύτερη άμυνα δεχόμενη μόνο 11 γκολ έως τώρα. Είμαστε ευχαριστημένοι, γιατί είμαστε μία καινούργια ομάδα. Είμαστε μία καινούργια ομάδα με διαφορετική φιλοσοφία με αρκετούς νέους παίκτες που έχουν αλλάξει σχετικά την εικόνα μας. Χαιρόμαστε για αυτή τη νίκη, δεν τελειώνει όμως το πρωτάθλημα εδώ. Έχουμε δύσκολη συνέχεια, θέλουμε το συντομότερο δυνατόν να ανέβουμε σε υψηλότερη θέση.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την τακτική που ακολούθησαν, η οποία μας βγήκε σε κάποια σημεία στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στον κόσμο που ήταν κοντά μας σήμερα και μας βοήθησε. Τον θέλουμε κοντά μας ακόμα περισσότερο. Θεωρώ ότι με νίκες και με σωστό ποδόσφαιρο θα τον φέρουμε ξανά κοντά μας και θα μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο. Η ομάδα που αντιμετωπίσαμε ήταν καλοδουλεμένη. Θεωρώ τη νίκη πολύ σημαντική κόντρα σε ένα σύνολο πολύ δουλεμένο στο αμυντικό και το επιθετικό κομμάτι. Συνεχίζουμε για τη δύσκολη συνέχεια».