Βαθμολογία

Ήττα – καμπανάκι για τον Οικονόμο

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1–2 από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και η συνέχεια είναι δύσκολη για την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία...

Οι φιλοξενούμενοι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας την πρώτη καλή στιγμή στο 5΄ όταν το σουτ του Ζαχαράκη, μπλόκαρε σταθερά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων. Στο 28’ ο Μπαλής έβγαλε ωραία στη πλάτη της άμυνας για τον Καραγκούνη, ο οποίος πλάσαρε σωστά τον Βασιλειάδη για το 1–0.

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο γκολ στο 40΄σε μία μοναδική πραγματικά ευκαιρία, όταν ο Καμπέρης βρήκε τον Παπαγεωργίου, ο οποίος πέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ και σε κενή εστία πλάσαρε άουτ.

Ο Ζαχαράκης στο 62΄με δυνατό σουτ νίκησε τον Γούπο ισοφαρίζοντας σε 1–1. Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας πέτυχε ακόμη ένα γκολ. Στο 70’ ο Καρατζάογλου μετά από σέντρα – σουτ του Ζαχαράκη σκόραρε, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του με 1 – 2, σκορ που έμεινε μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Καλτέκης – Φώλλας) : Γούπος, Μαχαίρας, Μάνικος (46΄Καψιώχας), Σιάτρας, Κορομηλάς, Σενκάι, Παπαγεωργίου, Καραγκούνης, Νάνος, Καμπέρης (80’ Καραβασίλης), Μπαλής.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Θεοδωσιάδης): Βασιλειάδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Παναγιωτίδης, Τασίδης, Καρατζάογλου, Ζαχαράκης, Μανικάς (90’ Καπασακαλίδης), Κωστόπουλος (60’ Μηχαιλίδης), Νάκας (82’ Δαλαμήτρας), Τσαγκαράκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Σιδηρόπουλος, Κεσίσογλου, Ταγκαλίδης (Πέλλας).