Βαθμολογία

Κανείς δεν (χ)άρηκε

Στο 1-1 έμειναν Αβέρωφ Λάρισας και Αμπελωνιακός. Πρώτα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν για να φέρει το ματς στα ίσα ο Κουτσάκης. Ο Αμπελωνιακός μπήκε καλύτερα και έχασε δύο τετ-α-τετ με τον Γρηγορίου στο 8' και 10' και με τον Βούκια στο 15'.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν χάνοντας δύο ευκαιρίες με τον Ελευθέρογλου στο 42 και 44'. Στο 70' ο Ψύρρας θα ανοίξει το σκορ με προβολή μετά την απόκρουση του Μάνου σε σουτ του Γρηγορίου.

Στο 75' ο Κοτούλας θα σκοράρει αλλά θα ακυρωθεί ως οφσάιντ. Στο 82' ο Κουτάκης θα πάρει το ριμπάουντ από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παππά και θα κάνει το τελικό 1-1. Ο Βούκιας στο 90' θα σκοράρει το 1-2 αλλά το γκολ θα ακυρωθεί ως οφσάιντ.

Αβέρωφ Λάρισας: Μάνος, Μπέτσιος, Μούτσιος, Ελευθέρογλου Γ., Γκουτσιούδης, Γιωργής (75′ Σουλούκος), Παππάς, Καραγιώργος, Κουτσάκης (90′ Καρακώστας), Ζαφειρούλης, Αναγνωστόπουλος (46΄Καραλής).

Αμπελωνιακός (Βασίλης Νάρης): Βραζιτίκος, Ροντούλης (46′ Αρσένης), Τζιαρτζιάνης, Κωτούλας, Γκόλτσιος, Γρηγορίου, Μαυρίδης, Χατζούλης, Ψύρρας, Βούκιας (85′ Γωγάκος), Φετάου.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Γκαρέλης, Παραφέστας.

Βασίλης Παπαχατζής