Βαθμολογία

«Καρδιοχτύπια» στο Δαμάσι

Ο Δαμασιακός φιλοξένησε την Αναγέννηση Καλοχωρίου και ηττήθηκε με 2-3.Η Αναγέννηση βρέθηκε να νικάει με 0-3 ενώ οι γηπεδούχοι πίεζαν μέχρι το 90' για την ισοφάριση που δεν ήρθε.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα. Έτσι στο 10' ο Ταρταμπούκας με ατομική ενέργεια θα κάνει το 0-1. Στο 20' ο ίδιος θα βγάλει την πάσα στον Δημητρέλη για το 0-2 ενώ δέκα λεπτά μετά ο Δημητρέλης θα ευστοχήσει στο πέναλτι που κέρδισε ο Βενέτης.Στο 40' ο Μπούνα θα απειλήσει χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 44' οι γηπεδούχοι θα μειώσουν με το πέναλτι που θα κερδίσει ο Μουσιάρης Δ.και θα το κάνει γκολ ο Λόλας. Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες.

Οι φιλοξενούμενοι με τον Ταρταμπούκα στο 50' και 55' και τον Σπυρόπουλο στο 80' ενώ στο 70' ο Μακανίκας θα δεχτεί δεύτερη κίτρηνη κόκκινη κάρτα. Το Δαμάσι έχασε ευκαιρίες με τους Λόλα στο 46' και δύο με τον Τζουμάκα. Κατάφερε να μειώσει όμως σε 2-3 στο 90' με το γκολ του Λούτσου Στ.

Δαμασιακός (Γιώργος Τζαφέρης): Μαστοροδήμος, Γεωργατζιάς, Αυλογιάρης, Λέτσιος Κ., Ανδρέου (60′ Μπακαΐμης), Τσιάλτας, Μουσιάρης Δ., Λέτσιος Στ., Τζουμάκας, Λόλας, Λούτσος Στ.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βαγγέλης Μπρισίμης): Μαρδάνης, Δούρος, Μακανίκας, Έξαρχος, Νεστορίδης, Μαλαχτάρης, Σπυρόπουλος, Βενέτης (82′ Σαμαράς), Ταρταμπούκας (65′ Μάρκου), Δημητρέλης (60′ Τσιαντούλης), Μπούνα.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Δεληγιάννη Αλ., Σάρρος.

Βασίλης Παπαχατζής