Βαθμολογία

Μεγάλο διπλό η Γιάννουλη

Ο Σμόλικας Φαλάνης φιλοξένησε την Δήμητρα Γιάννουλης και ηττήθηκε με 0-1. Σκόρερ ήταν ο Εμμανουήλ για την Δήμητρα η οποία είναι σε ξέφρενο ρυθμό αφού τις τελευταίες 8 αγ. έχει 6 νίκες και δύο ισοπαλίες με ένα γκολ παθητικό!                                       

Ο Σμόλικας απείλησε πρώτος όταν η Κεφαλιά του Κακαβίτση θα βρει το δοκάρι στο 20'.Για τους φιλοξενούμενους απείλησε ο Μακρής  στο 40' χωρίς αποτέλεσμα.   

Στο 5ο λεπτό της επανάληψης ο Κοταρέλας θα εκτελέσει το φάουλ και ο Εμμανουήλ με καρφωτή κεφαλιά θα κάνει το 0-1 ενώ ο Κατσαμάκας θα χάσει την ευκαιρία για δεύτερο γκολ στο 75'. Απο την άλλη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσα με τους Δάσσιο και Τανάγια Β. χωρίς να το καταφέρουν.            

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Κακανούλιας): Μόρας, Δολιάνης, Μάρκου, Κολοβός Κ. (60′ Γραβάνης), Λιάνος, Κόκρας (55′ Τανάγιας Β.), Πατσής, Τανάγιας Χρ., Σκούπρας, Κακαβίτσης, Δάσσιος (80′ Κολοβός Χρ.).

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Κουρούτσαλης, Καλούσης, Εμμανουήλ, Μπάμπαλης, Μανάκας, Θώμος, Τζουρτζουκλής (50′ Γκουντρουμπής), Κοταρέλας (87′ Αμπατζίδης), Μακρής, Χατζηγρηγορίου Αν. (60′ Κατσαμάκας).

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Τέγος Δ., Πατέτσος.

Βασίλης Παπαχατζής