Βαθμολογία

Σπουδαία προσπάθεια για τον Δωτιέα, αλλά χωρίς αντίκρισμα

Ο Δωτιέας Αγιάς, αν και έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια στη Νέα Ιωνία δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι θετικό. Οι παίκτες του Γιάννη Μάγγου στάθηκαν αξιοπρεπώς και μάλιστα διεκδικήσαν μέχρι τέλους το θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα.

Η ομάδα της Λάρισας προσπάθησε και έφερε το παιχνίδια στα μέτρα της, όμως στο 75’ και στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι βρήκαν τρόπο και σκόραραν… Στο 75' ο Ισπανός Νοριέγα βρήκε δίχτυα με συρτό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Το τρίποντο των Βολιωτών εδραιώθηκε στο 90'+4, με τους Μπαλαράμπε και Ελευθεριάδη να πιέζουν τον τερματοφύλακα Παϊτέρη, να κλέβουν την μπάλα και ο δεύτερος δεν είχε πρόβλημα να τη στείλει στα δίχτυα.

Σίγουρα ο Δωτιέας θα κρατήσει την προσπάθεια που έκανε και βλέπει το ματς με το Καναλάκι την ερχόμενη εβδομάδα ως έναν μεγάλο τελικό.

Nίκη Βόλου (Κώστας Βελιτζέλος): Βρονταράς, Ιβανίδης, Παπαδόπουλος, Κοτίτσας, Ναουμίδης, Κυπτίου, Ελευθεριάδης, Ιορδανίδης (66' Μέτσε), Κανελλόπουλος, Νοριέγα (80' Μπιτσάκος), Λίμα (46' Μπαλαράμπε).

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Μάγγος): Παϊτέρης, Καραγιάννης, Σελήνης, Τσάκαλι, Κόκκας, Σούλη, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Ουζούνογλου (68' Κόκκινος), Πέδρο (73' Τσιρογιάννης), Κορλός (61' Γκουντρουμπής).

Διαιτητική τριπλέτα: Ψυχούλας, Φίλος (Βοιωτίας), Καραγιάννης (Φθιώτιδας).