Βαθμολογία

Νίκη στην επανάληψη για τα Φάρσαλα

Ο Αετός Αμυγδαλέας φιλοξένησε τον Αχιλλέα Φαρσάλων και ηττήθηκε με σκορ 0-3. Όλα τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο για τον Αχιλλέα. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με Μαυρουδή και Μαλάκο.

Στην επανάληψη όμως οι φιλοξενούμενοι "πήραν μπροστά". Στο 64' ο Νεμπεγλέρας θα εκτελέσει το κόρνερ και ο Ζαγγανάς με κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ. Στο 75' πάλι ο Νεμπεγλέρας θα βρει τον Βούλγαρη αυτή την φορά για το 0-2.

Ο Μαυρουδής προσπάθησε να μειώσει όπως και ο Μαλάκος χωρίς αποτέλεσμα. Ο Βούλγαρης απείλησε στο 83' αλλά το γκολ θα μπει στο 90' από την κεφαλιά του Ζαγγανά ύστερα από σέντρα του Κουρούμαλου.

Αετός Αμυγδαλέας (Σπύρος Ευαγγελούλης): Κιόρογλου, Ανδριανόπουλος, Ευαγγελούλης, Καφές, Πρίφτης, Μαυρουδής Γ., Πολύζος, Μαλάκος, Πάσιος (75′ Χατζηϊωαννίδης), Κυριάκος, Καφούσιας.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Οικονόμου, Τσιανάκας, Κομισόπουλος, Τλούπας (60′ Μεζίνι), Νεμπεγλέρας, Βούλγαρης (87′ Κακαζούκης), Μπένος (58′ Πλιάγκας), Ζαγγανάς.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Καρακώστας, Στάικος.

Βασίλης Παπαχατζής