Βαθμολογία

Μεγάλη βραδιά βραβεύσεων για τον ΣΕΠ Ν. Λάρισας

Το Σάββατο (13/2) πραγματοποιήθηκε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στην Σπηλιά Λάρισας στα πλαίσια της γιορτής που έκανε ο ΣΕΠ Ν. Λάρισας, αφού είχε τη χαρά να γιορτάζει τα 15 χρόνια λειτουργίας του. Το athleticlarissa.gr ήταν εκεί.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η όμορφη εκδήλωσε έγινε στην ταβέρνα «Το μπαλκόνι του Κισσάβου», ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μανώλης Γαραζανάκης, ήταν στο «τιμόνι», με τα μέλη του συλλόγου που ήταν οι κύριοι Γκούλιος, Δραγατσίκης, Αλεξούδης, Φακίτσας, Μπακαρτζής, Δοξαράς, Τραμπάκουλας, Καρακάσης και Γεωργουλάς.

Από την ΕΠΣΛ ήταν ο κ. Βασίλης Μητροδήμος, εκπρόσωπος του Δήμου Τεμπών ήταν ο κ. Δημήτρης Τσέτσιλας, μεγάλη παρουσία από τον πρώην Δήμαρχο Λάρισας κ. Κων/νο Τζανακούλη, επίσης παρόντες ήταν οι κύριοι Βησσαρίων Αρσενόπουλος, Γιώργος Μαξιμιάδης, Πέτρος Καραναστάσης, Κώστας Φιλλιπούλης (εκ μέρους του Δήμου Κιλελέρ και εκ μέρους του ΣΕΠ), καθώς και οι Βυσσινί Αμαζόνες! Ο μεγάλος χορηγός του ΣΕΠ Ν. Λάρισας κ. Κώστας Βρυσσάς.

Το λόγο πήρε στο βήμα ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γαραζανάκης που ευχαρίστησε τον Τάκη Καρακάση για την μεγάλη του προσφορά στον αθλητισμό και στην τοποθέτησή του είπε πως είναι ευτυχής που η προσπάθεια αυτή που έγινε πριν 15 χρόνια σήμερα είναι ευρέως γνωστή και αναγνωρίσιμη.

Είπε πως όλα τα κάνουμε με ανιδιοτέλεια, τιμάμε ανθρώπους που έχουν προσφέρει και είναι αρεστοί στο ευρύ κοινό. Η πρώτη βράβευση αφορούσε τον κ. Τζανακούλη για την μεγάλη του προσφορά από τον κ. Μητροδήμο.

Δεύτερος βραβεύτηκε ο κ. Γιάννης Δραγατσίκης από τον κ. Αρσενόπουλο. Τρίτος ο εκπρόσωπος του κ. Κολλάτου, ο κ. Τσέτσιλας, από τον Πασχάλη Μπακαρτζή. Τέταρτος βραβεύτηκε ο κ. Ζαχαρίας Σαμσάρας από τον κ. Κώστα Φιλλιπούλη. Στο τέλος βραβεύτηκε ο μεγάλος χορηγός κ. Βρυσσάς από τον κ. Κώστα Τζανακούλη.

Η βραδιά είχε άφθονο φαγητό, πολύ κέφι και χορό και εκείνος που «έκλεψε» τα φώτα της παράστασης στο χορό ήταν ο πρόεδρος Μανώλης Γαραζανάκης. Η πίτα ήταν χορηγία του κ. Γκούλιου και είχε δύο δώρα για τους νικητές. Τα εδέσματα ήταν πολύ νόστιμα και αυτή η βραδιά θα μείνει αξέχαστη σε όλους!