Βαθμολογία

Παρασκευόπουλος: «Ήταν παραπάνω από ένα πέναλτι»

Την εντός έδρας ήττα με 3-1 από τη Λαμία γνώρισε το Σάββατο (13/2) ο Παναιγιάλειος και ο Χρήστος Παρασκευόπουλος δεν έκρυψε ότι υπάρχει δυσαρέσκεια για τη διαιτησία, έστω και αν είπε ότι δεν θέλει να σταθεί σε αυτό το κομμάτι του αγώνα.

Ο τεχνικός των «μελανόλευκων», λοιπόν, υποστήριξε ότι δεν δόθηκαν περισσότερα από ένα πέναλτι στην ομάδα του, ενώ δήλωσε πικραμένος για το πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι.

«Είμαι στεναχωρημένος επειδή με βάση την αγωνιστικότητα των παιδιών δεν πήραμε αποτέλεσμα. Νομίζω ότι καταφέραμε να βάλουμε τέσσερα γκολ και χάσαμε. Έτσι νιώθω. Αυτή την πικρία έχω. Αυτό νιώθουν και τα παιδιά. Δεν θέλω να σταθώ στη διαιτησία. Άλλωστε το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό και θα τα δουν όσοι πρέπει να δουν αν ήταν ένα πέναλτι ή όχι. Νομίζω ήταν παραπάνω. Είχαμε σθένος και θέληση να γυρίσουμε το ματς. Κρατάω την αγωνιστικότητα αλλά και το άσχημο ξεκίνημα. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι καιρικές συνθήκες, ο κακός αγωνιστικός χώρος. Πιστεύαμε στο ματς, αλλά δεν καταφέραμε τίποτα», ανέφερε αρχικά ο Παρασκευόπουλος.

Από εκεί και πέρα, είπε:

Για το αν αέρας επηρέασε τον Παναιγιάλειο στο πρώτο ημίχρονο: «Νομίζω ναι, ήταν ανασταλτικός παράγοντας στο να αναπτυχθούμε από πίσω, όπως κάνουμε στα τελευταία παιχνίδια. Μετά το 0-2 βέβαια κάναμε τρεις φάσεις με κόντρα τον αέρα. Η Λαμία είναι όμως έμπειρη ομάδα».

Για τις μεταγραφές: «Πήραμε συνολικά τέσσερις παίκτες. Ο Γκατσέσα είναι λίγο πίσω σε φυσική κατάσταση. Το τέταρτο απόκτημα θα το δούμε από Δευτέρα. Αθανασόπουλος και Παπαχρήστος είναι ενσωματωμένοι εδώ και καιρό με την ομάδα. Τώρα έχουμε τη Λάρισα και πάμε εκεί για ό,τι καλύτερο. Θα δουλέψουμε έτσι ώστε να μην κινδυνέψουμε καθόλου».