Βαθμολογία

«Ευχαριστημένος από τη νίκη, δυσαρεστημένος από τα στημένα»

Με σημαντικό τρίποντο έφυγε από το Αίγιο η Λαμία και ο Δημήτρης Σπανός παρουσιάστηκε με ανάμεικτα συναισθήματα στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός των Φθιωτών, λοιπόν, δήλωσε ευχαριστημένος από τη νίκη επί του Παναιγιάλειου, ωστόσο δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το πώς αντέδρασαν οι παίκτες του στις στημένες φάσεις του δεύτερου ημιχρόνου.

«Χαίρομαι που γυρίζω στα πάτρια εδάφη, παρότι εσείς είστε στεναχωρημένοι. Προσπαθήσαμε να ξορκίσουμε τον κακό δαίμονα στα εκτός έδρας παιχνίδια απέναντι σε μια ομάδα που ξέραμε ότι θα μας πιέσει. Έπρεπε να προσπαθήσουμε πάρα πολύ.

Νομίζω ότι με αυτό το ρόστερ και την ποιότητα των παικτών που έχουμε, εκμεταλλευόμενοι και τον αέρα του πρώτου ημιχρόνου, βάλαμε τις βάσεις για τη νίκη. Από την εικόνα μας στο δεύτερο μέρος δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Οπισθοχωρήσαμε χωρίς λόγο και αιτία και το βασικότερο είναι ότι τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην άμυνά μας από τα στημένα ήταν πάρα πολύ σοβαρά.

Είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη, αλλά δυσαρεστημένος από την αγωνιστική εικόνα αναφορικά με τις στημένες φάσεις στην άμυνα στο δεύτερο μέρος. Είναι στιγμή για αυτή την ομάδα να ξεκινήσει να παίρνει εκτός έδρας παιχνίδια. Συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο και στον Χρήστο (σ.σ. Παρασκευόπουλο). Ο Παναιγιάλειος θα σωθεί. Δεν το συζητώ. Τώρα με όλες μας τις δυνάμεις στο επόμενο ματς με τον Απόλλωνα», ανέφερε αρχικά ο Σπανός. Από εκεί και πέρα, είπε:

Για το αν έπρεπε να δοθεί πέναλτι στον Παναιγιάλειο: «Σε ένα σύμπλεγμα τόσων παικτών δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για το αν έπρεπε να δοθεί πέναλτι στον Παναιγιάλειο. Δεν θα ήταν λογικό. Η κάμερα θα δείξει αυτό που είναι να δείξει. Θεωρώ ότι η ποιότητα των παικτών μας να τελειώσουν τις φάσεις που τέλειωσαν, αλλά και ο αέρας, έπαιξαν το ρόλο τους».

Για το αν μπορεί η Λαμία να διεκδικήσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα: «Η δική μου ομάδα έχει δυνατότητες να πάρει πρωτάθλημα, αλλά με μια διαφορά όμως. Τώρα δεν μπορούμε να την πούμε γιατί θα ήταν ριψοκίνδυνο. Το ρόστερ και η ποιότητα μπορούν να έχουν δυνατότητες. Μας νοιάζει τώρα μόνο ο Απόλλων».