Βαθμολογία

Παπανώτας: «Άξιος πρωταθλητής ο Άρης»

Την ανωτερότητα του Άρη στη νίκη με 3-0 παραδέχθηκε ο Νίκος Παπανώτας. Ο προπονητής του Ηρακλή Αμπελοκήπων δεν έκρυψε τα παράπονά του για τον τρόπο που λειτούργησε ανασταλτικά η ομάδα του, αλλά εξήγησε ότι οι Θεσσαλονικείς είναι έτσι κι αλλιώς καλύτερος και «άξιος πρωταθλητής», όπως είπε. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το παιχνίδι και τα δύο γρήγορα γκολ που σκόραρε ο Άρης: «Στα πρώτα λεπτά, ο Άρηςουσιαστικά… καθάρισε το παιχνίδι. Δεν κάναμε καλή διαχείριση του αγώνα στο πρώτο μέρος. Ανασταλτικά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ειδικά στις στημένες φάσεις, μέσα από τις οποίες δεχθήκαμε τα δύο από τα τρία γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε την κατοχή του παιχνιδιού. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, βγάλαμε συνδυασμούς, δημιουργήσαμε κάποιες τελικές, αλλά το ματς είχε τελειώσει από το πρώτο δεκάλεπτο».

Για την ένταση που επικράτησε σε κάποια διαστήματα του παιχνιδιού: «Ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς και ίσως αν δεν πρόσεχαν τα μαρκαρίσματα οι παίκτες, θα είχαμε περισσότερα προβλήματα. Είναι όμως όλοι υγιείς και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για το αν εντοπίζει διαφορές ανάμεσα στον Άρη του Καλαϊτζίδη με εκείνον του Αναστόπουλου: «Δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις με παλαιότερους προπονητές. Αυτό που βλέπω τώρα, μου αρέσει. Ο Άρης κέρδισε δίκαια και είναι άξιος πρωταθλητής».