Βαθμολογία

Σκέντζος: «Μας κράτησαν σε καλή κατάσταση τα φιλικά»

Εύκολη νίκη που δεν χωρά ιδιαίτερη κριτική πήρε ο Άρης επί του Ηρακλή Αμπελοκήπων και ο Ανδρέας Σκέντζος δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος. Ο βοηθός του Νίκου Αναστόπουλου έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση των ποδοσφαιριστών των «κιτρίνων» παρά τη διακοπή, εξηγώντας ότι δεν έδειξε να τους επηρεάζει, λόγω και των φιλικών αναμετρήσεων που έδωσαν στο ενδιάμεσο. Παράλληλα, μίλησε και για τα όσα συνέβησαν πριν το ματς, σημειώνοντας ότι ασχημαίνουν το ποδόσφαιρο. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς: «Μετά από αποχή δύο εβδομάδων επιστρέψαμε σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Για εμάς ήταν πολύ καλό που κερδίσαμε με 3-0. Μπήκαμε στο πρώτο 20λεπτο πολύ καλά, πετύχαμε δύο γκολ και στο δεύτερο κάναμε συντήρηση δυνάμεων. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι οι τρεις βαθμοί».

Για το αν το πρώτο εικοσάλεπτο ήταν ένα από τα καλύτερα φετινά του Άρη: «Ήταν όντως ένα από τα καλύτερα που είχαμε κάνει μέχρι σήμερα».

Για τις επιλογές του τεχνικού τιμ αναφορικά με τις θέσεις των Κόκε και Τάτου: «Θέλουμε να παίζουμε πιο πολύ επιθετικά. Από τη φύση τους και οι δύο είναι επιθετικοί και δημιουργούμε φάσεις».

Για τον βαθμό που επηρέασε η διακοπή: «Mπορώ να πω ότι τα φιλικά μας έδωσαν την ευκαιρία να είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση».

Για τα όσα έγιναν στο γήπεδο: «Eίναι καλό να μην γίνονται. Άσχημα για το ποδόσφαιρο, αλλά είναι άλλοι οι υπεύθυνοι γι αυτό».