Βαθμολογία

Εντυπωσιάζει το Στόμιο!

Ο Θερμαϊκός Στομίου πάει από το καλό στο καλύτερο! Αυτή τη φορά κέρδισε  στον μέσα στην Μελία την τοπική ομάδα με  1-.2. Στο 41’ ο Τζέφρι Σινάνι με σουτ μέσα από την περιοχή, έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Στο 44′ η σέντρα – σουτ του Χασιώτη έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κυριακόπουλος έβαλε γκολ αλλά ο κ. Βασιλός το ακύρωσε για φάουλ. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για την απόφαση αυτή.

Στο 73’ οι γηπεδούχοι με πέναλτι κατάφεραν να κάνουν το 1–1. Ο Αγγελακόπουλος ανέλαβε να εκτελέσει σωστά την παράβαση που είχε κερδίσει νωρίτερα ο Σφέτσος.

Το γκολ της νίκης για τον Θερμαϊκό πέτυχε στο 80’ ο Κώστας Ξαφάρας με σουτ από καλή θέση μετά από ωραία συνεργασία με τον Γιάννη Τσιάρα. Οι φιλοξενούμενοι στο 85’ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κώστα Σφέτσου είχαν δοκάρι.

Α.Ε. Μελίας (Ηλίας Αράπης): Ματούλας, Παπαγεωργίου, Γαρυφαλλόπουλος, Αντωνόπουλος, Αγγελακόπουλος, Αθανασίου (75′ λ.τ. Κουκουτάρας), Αμαρλαριώτης (50′ λ.τ. Βαϊόπουλος), Κατσίκης, Χασιώτης, Σφέτσος Κ., Ευαγγέλου (38′ λ.τ. Κυριακόπουλος).

Θερμαϊκός Στομίου (Γιώργος Σκρέτας): Φωτίου, Θεοδώρου, Οικονόμου Ρ. (80′ Χατζηλιώντας), Λιάκος, Ταπατάς (70′ Νικολάου), Καρέντζος, Μυλωνάς, Τσιάρας Ι., Ξαφάρας, Σινάνι (85′ Βλούχος), Πολύζος,

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Φακής, Στεργίου.