Βαθμολογία

Έπεσε η ποινή του Βενέτη

Μειώθηκε έστω και κατά μία αγωνιστική η ποινή του Τάσου Βενέτη, ο οποίος είχε τιμωρηθεί με τέσσερις αγωνιστικές για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα, όταν έπιασε από το λαιμό τον Βελλίνη με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (12/2), η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανακοίνωσε πως ο 35χρονος αμυντικός των Φαιάκων θα εκτίσει τελικά ποινή τριών αγωνιστικών, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 90 ευρώ. Ήδη ο παίκτης έχει χάσει το παιχνίδι με την Καλλιθέα, επομένως θα απουσιάσει και από τους αγώνες με Παναχαϊκή (14/2) και Πανελευσινιακό (21/2).

Αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε: «Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε την εξής απόφαση.

Με την υπ’ αριθμ. 7/11-2-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του ποδοσφαιριστή Αναστασίου Βενέτη κατά της υπ’ αριθμ. 13/2016 απόφασης ΠΕ/Football League. Εξαφανίζει εκκαλουμένη απόφαση. Κρατεί και δικάζει. Δέχεται ότι ο ποδοσφαιριστής τέλεσε την πράξη του αρθρ. 10 παρ. 1β, 2β και 3 του Π.Κ. Επιβάλλει ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών (2 +1 ΑΡΧ) και χρηματική ποινή ενενήντα (90) ευρώ».