Βαθμολογία

«Το ποδόσφαιρο δεν είναι ταινία να αλλάξεις το σενάριο»

Μήνυμα ενότητας έστειλε ο Ζήσης Κατσαντώνης εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και του επόμενου αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα την Κυριακή (14/2) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Ο γενικός αρχηγός των Θεσσαλών με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τόνισε ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της και πως ο Χρήστος Γιαλιάς θα κάνει τα πάντα για να φέρει τον σύλλογο εκεί που του αρμόζει.

Επίσης τόνισε πως «το ποδόσφαιρο ναι μεν είναι δημόσιο θέαμα και δέχεται κριτική δεν είναι όμως κινηματογραφική ταινία να μπορείς να διορθώσεις το σενάριο και την σκηνοθεσία πριν αυτή προβληθεί στο κοινό» και ζήτησε απ’ όλους να αγκαλιάσουν τον προπονητή και τους παίκτες και να τους βοηθήσει στην κατάκτηση του τριπόντου κόντρα στους «σταχυοφόρους». Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Μετά από όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες αισθάνομαι την ανάγκη να πω δυο πράγματα που πιστεύω ότι μόνο καλό θα κάνουν προς πάσα κατεύθυνση. Επειδή διαθέτω πάρα πολλές ώρες της ημέρας στο ποδοσφαιρικό τμήμα κοντά στο προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές μας θέλω να σας διαβεβαιώσω όλους ότι γίνετε μεγάλη προσπάθεια από όλους ώστε η ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της. Προσοχή όμως!!! Ένας στόχος που μπορεί εύκολα όταν υπάρχει γκρίνια να χαθεί και υπεύθυνοι θα είμαστε όλοι μας. Σε έναν σύλλογο όπου άπαντες είναι πληρωμένοι στην ώρα τους και στο ακέραιο (που αλλού συμβαίνει αυτό για ρωτήστε τι γίνετε σε άλλους συλλόγους;) λειτουργούν όλα όπως αρμόζει σε μεγάλες ΠΑΕ πρέπει να αφήσουμε στην άκρη δημόσιες αντιπαραθέσεις που έχουν αποδέκτες πρόσωπα που βρίσκονται στην ομάδα μας. Όσο λοιπόν να θέλουμε να σφυρίξουμε αδιάφορα, πρόεδρος προπονητές, ποδοσφαιριστές και όλοι όσοι εργάζονται στο σύλλογο, άνθρωποι είμαστε και μέλη αυτής της κοινωνίας, κάτι θα πιάσει το αυτί μας και ίσως δημιουργήσουν αναταράξεις.

Όσοι πραγματικά γνωρίζουν τον Ζήση σαν άνθρωπο σας διαβεβαιώνω ότι ποτέ δεν πρόκειται να λειτουργήσω καιροσκοπικά η κερδοσκοπικά σε βάρος άλλων γιατί είμαι γέννημα θρέμμα αυτού του τόπου και θα ακούτε μόνο αλήθειες.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας κ. Χρήστος Γιαλιάς έκανε και θα κάνει τα πάντα για να φέρει το σύλλογο εκεί που του αρμόζει με την βοήθεια όλων των φίλων της ομάδας μας.

Το ποδόσφαιρο ναι μεν είναι δημόσιο θέαμα και δέχεται κριτική δεν είναι όμως κινηματογραφική ταινία να μπορείς να διορθώσεις το σενάριο και την σκηνοθεσία πριν αυτή προβληθεί στο κοινό. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι της Κυριακής και πρέπει όλοι να αγκαλιάσουμε προπονητή και παίκτες για να πανηγυρίσουμε ακόμη μια νίκη της ομάδας μας που θα μας φέρει πιο κοντά στο στόχο. Συγνώμη αν κούρασα αλλά έτσι πρέπει να γίνει».