Βαθμολογία

Έκοψε πίτα και ευχήθηκε άνοδο η Κοιλάδα!

Την Πέμπτη (11/2) διεξήχθη στην Κοιλάδα η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του αθλητικού σωματείου που μετέχει με επιτυχία στην Β’ ΕΠΣΛ και έχει στόχο να αλλάξει και φέτος κατηγορία! Το athleticlarissa.gr ήταν εκεί.

Της Βάσως Γκατζούλη

Μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα έγινε το τελετουργικό της κοπής της πίτας στην Κοιλάδα παρουσία όλης της διοίκησης, του προέδρου κ. Κώστα Κερμελίδη, του προπονητή κ. Θοδωρή Εμμανουήλ και των παικτών της ομάδας.

Οι άνθρωποι που τίμησαν με την παρουσία τους από την ΕΠΣΛ ήταν ο πρόεδρος διαιτησίας κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, καθώς και ο πολύ αγαπητός και μέλος της ΕΠΣΛ κ. Τέλης Γκούμας.

Η κοπή της πίτας έγινε στην καφετέρια «ΕΣ.ΑΕΙ». Η τούρτα ήταν προσφορά του ζαχαροπλαστείου «Μιχαηλίδη» που βρίσκεται στην Καρδίτσης 133, το φλουρί κέρδισε ο παίκτης της ομάδας Βασίλης Σδράλης και το δώρο του ήταν 50 ευρώ.

Την πίτα έκοψε ο ιερέας του χωριού πατήρ Αδάμ που τόνισε πως για να υπάρχει η απόλυτη επιτυχία σε μια ομάδα θα πρέπει να υπάρχουν: Ενότητα, ομοψυχία, υπακοή, σεβασμός στον αντίπαλο, πειθαρχία. Τότε και μόνο τότε θα υπάρχουν οι νίκες σε μια σωστή και σοβαρή ομάδα.

Ευχήθηκε η Κοιλάδα να πετύχει την άνοδο και να έχει πάντα νίκες. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος κ. Κερμελίδης και ευχαρίστησε με τη σειρά του όλους όσους έχουν βοηθήσει για να βρίσκεται η ομάδα εκεί που είναι, ευχαρίστησε τον προπονητή και τους παίκτες και ευχήθηκε σε όλους υγεία και να παλέψουν για την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.