Βαθμολογία

Μπόγιαν... 2020!

Συμβόλαιο που τον δεσμεύει να μείνει στην Στόουκ έως το 2020 υπέγραψε την Πέμπτη (11/2) ο Μπόγιαν Κρκιτς! «Όλα οφείλονται στον Χιουζ» είπε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα.

Ο Ισπανός εξτρέμ εξαργύρωσε εμπράκτως τις καλές εμφανίσεις του και την αγάπη που του έχει δείξει ο κόσμος των «πότερς», ανταποδίδοντας με τον τρόπο του την εμπιστοσύνη που του έχει ο Μαρκ Χιουζ και τον σημαντικό ρόλο που του έδωσε στην ομάδα του.

«Είμαι χαρούμενος και έχω κίνητρο να συνεχίσω. Η Στόουκ μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του κόσμου και μόνο ευγνωμοσύνη της χρωστάω γι' αυτό. Ευγνωμοσύνη για την πίστη και τον τρόπο που μου έχουν φερθεί εδώ από την πρώτη ημέρα που πάτησα το πόδι μου στην Αγγλία.

Ο Χιουζ με έπεισε να έρθω στην Στόουκ, με βοήθησε και μου έδειξε εμπιστοσύνη από την αρχή, ακολούθησε προσεκτικά την αποκατάστασή μου μετά τον τραυματισμό και δεν υπάρχει αμφιβολία πως το ότι ανανέωσα οφείλεται σε αυτόν» ανέφερε μεταξύ άλλων. Στην Στόουκ βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2014.