Βαθμολογία

Σαμαράς: «Δεν μας ανησυχεί η διακοπή...»

Η Πέμπτη (11/2) ήταν media day για τον Άρη και τους παίκτες των Θεσσαλονικέων εκπροσώπησε ο Δημήτρης Σαμαράς. Ο έμπειρος αμυντικός, λοιπόν, εμφανίστηκε βέβαιος ότι η διακοπή του πρωταθλήματος δεν θα επηρεάσει τους «κίτρινους», οι οποίοι θα παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο σαββατιάτικο (13/2) εκτός έδρας ματς με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

«Δεν μας ανησυχεί η διακοπή. Σίγουρα δεν υπάρχει ρυθμός, αλλά από εκεί και πέρα είναι στο χέρι μας να είμαστε σοβαροί, ο καθένας να είναι συγκεντρωμένος στον ρόλο του. Δεν νομίζω αυτή η διακοπή να φανεί μέσα στο ματς.

Η ομάδα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, είτε μπουν εμβόλιμες είτε όχι. Θα είναι πανέτοιμη σε κάθε παιχνίδι, δουλεύουμε γι' αυτό. Από εκεί και πέρα θα είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή», ανέφερε αρχικά ο Σαμαράς. Από εκεί και πέρα, είπε:

Για το αν θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες ο Μαζουλουξής: «Σίγουρα ο κόουτς έχει δείξει ότι υπολογίζει σε όλους και σε όλα. Πιστεύω πως θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του καθενός να αρπάξει την ευκαιρία και να καθιερωθεί στην ομάδα, είτε φέτος είτε και του χρόνου».

Αν πιστεύει ότι ο Άρης έχει εξασφαλίσει την άνοδο: «Δεν θέλω να λέω τέτοια πράγματα. Είμαστε πάρα πολύ κοντά και όσο πιο γρήγορα εξασφαλίσουμε την άνοδο τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα και στη συνέχεια».

Αν αντέχει να παίζει ακόμη: «Έτσι λέω. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμένα. Είναι και στο χέρι της ομάδας»