Βαθμολογία

Έτοιμα για δυναμικό παρών τα τρακτέρ

Μπορεί η κυβέρνηση να ετοιμάζεται να κάνει τα πάντα για να σταματήσει τους αγρότες να φτάσουν με τα τρακτέρ τους στο Σύνταγμα, αλλά οι ίδιοι δεν είναι διατεθειμένοι να υποχωρήσουν.

Τελικά δεν επετράπη ούτε σε έναν μικρό αριθμό τρακτέρ να βρεθούν συμβολικά στο κέντρο της Αθήνας, αλλά αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στο αγροτικό συλλαλητήριο που θα έχει χαρακτήρα διαμαρτυρίας όλων των επαγγελματικών κλάδων απέναντι στο ασφαλιστικό.

Συμμετοχή έχει δηλώσει και η ΑΔΕΔΥ, προαναγγέλλοντας συγκεντρώσεις στο υπουργείο Εργασίας, ενώ στην Κλαυθμώνος θα συγκεντρωθούν γιατροί, δικηγόροι και άλλοι ελεύθεροι επαγγελματίες.

Έτσι, την Παρασκευή (12/2) και το Σάββατο (13/2) η Αθήνα θα βρίσκεται… υπό πολιορκία. Με τρακτέρ ή χωρίς, οι αγρότες θα φτάσουν στην πρωτεύουσα από όλα τα σημεία της χώρας και από το πρωί της Παρασκευής θα αρχίσουν να συγκεντρώνονται στο κέντρο, καθώς τα πλοία από την Κρήτη θα φθάσουν νωρίς στον Πειραιά, και θα ενισχύονται σταδιακά με όσους φθάνουν, μεταβαίνοντας στο κέντρο με λεωφορεία.