Βαθμολογία

Έφερε Αζέρο σέντερ φορ ο Απόλλων Σμύρνης

Μεταγραφή ή μεταγραφές της τελευταία στιγμής ετοιμάζει ο Απόλλων Σμύρνης. Έτσι, την Τετάρτη (10/2), για λογαριασμό των «κυανόλευκων» έφτασε στην Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, 27χρονος Αζέρος σέντερ φορ, ο οποίος αν κυλήσουν όλα ομαλά, θα αποκτηθεί ως ελεύθερος.

Για αυτό το λόγο και όχι μόνο, πάντως, η προπόνηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στη Ριζούπολη έγινε κεκλεισμένων των θυρών αν και τα… μυστικά του κράτους έγιναν γνωστά.

Ο Μπάμπης Τεννές με δεδομένο ότι έχει ξεμείνει από αριστερό μπακ και στόπερ (ο Πιπίνης θα μείνει σχεδόν τρεις εβδομάδες offμε θλάση και ο Δεληζήσης με πρόβλημα στον προσαγωγό θα πρέπει να το διακινδυνέψει πολύ) δοκιμάζει ήδη το εναλλακτικό του σχέδιο εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τα Χανιά την Παρασκευή (12/2).

Ποιο είναι αυτό; Να επιστρατευτεί στο κέντρο της άμυνας -δίπλα στον Κύργια- ο Φατιόν και να παίζει στην αριστερή πτέρυγα της οπισθοφυλακής ο νεαρός Αρναούτογλου (αγωνίστηκε και στη Ζάκυνθο στο β’ ημίχρονο κάνοντας την ίδια δουλειά). Και όλα αυτά αφού ως γνωστό οι παραμένοντες στην ομάδα, αλλά υπό σιωπηρή τιμωρία γιατί δεν έλυσαν τα συμβόλαια τους κατά επιθυμία Τεννέ, Γκότοβος (θα έδινε λύση στα στόπερ), Λαγός και Κρητικός συνεχίζουν να προπονούνται μόνοι τους…

Να σημειωθεί, πάντως, ότι κόντρα στον ΑΟΧ θα λείψει και ο καλύτερος παίκτης των «κυανόλευκων» το τελευταίο διάστημα ο Εμανουέλ Κονέ, αντίθετα επανέρχεται καθώς εξέτισε την τιμωρία του από κάρτες ο Τζιώρας (όπως και ο Φατιόν).

a-sports.gr