Βαθμολογία

Έκοψε πίτα ΣΠΠΝΛ (Eικόνες)

Την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας. Όπως καθιερώθηκε τα τελευταία χρόνια, το Δ.Σ. του Συνδέσμου βρίσκει την ευκαιρία στη συγκεκριμένη εκδήλωση να βραβεύσει κάποιους ανθρώπους του ποδοσφαίρου της πόλης και του νομού, των οποίων η δράση και η προσφορά οφείλει να αναδειχθεί και φυσικά να εμπνεύσει και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον σύντομο χαιρετισμό του προέδρου του Συνδέσμου Θανάση Μπάρδα ο οποίος αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο και το έργο των προπονητών και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Ακολούθησε η βράβευση δύο προπονητών μελών του Συνδέσμου, του Γιάννη Μπαλοδήμου και του Άρη Πατσή, που τιμήθηκαν για την πολυετή προσφορά τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού.

Στη συνέχεια με μία ειδική βράβευση τιμήθηκε η μνήμη του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μόρα (την πλακέτα παρέλαβε ο πατέρας του Γιάννης Μόρας) σε ένδειξη συμπαράστασης του Συνδέσμου στο κοινωνικό έργο του μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματείου SAVE Μ.ΟΡ.Α.Σ (Μαζί ΟΡαματιζόμαστε Αφύπνιση Συνείδησης).

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση μίλησε η αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του σωματείου SAVE Μ.ΟΡ.Α.Σ. Λιάνα Χαμαλίδου, η οποία αναφέρθηκε στους σκοπούς και τους στόχους του νεοϊδρυθέντος συλλόγου, προκειμένου να πεισθεί η κοινωνία μας για τη μεγάλη αναγκαιότητα της εθελοντικής προσφοράς και να ενημερωθεί σωστά ως προς τη διαδικασία δωρεάς μυελού των οστών.

Από την πλευρά των μελών του Συνδέσμου Προπονητών το ενδιαφέρον ήταν έντονο, πολλοί εκ των οποίων δήλωσαν εμπράκτως τη συμπαράσταση υπέρ των στόχων του κοινωφελούς συλλόγου και εγγράφηκαν στην ελληνική και παγκόσμια δεξαμενή εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Στο τέλος της εκδήλωσης κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συνδέσμου με ευχές για καλή χρονιά με υγεία και πολλές αθλητικές επιτυχίες, ενώ ο τυχερός για τη φετινή χρονιά ήταν ο προπονητής Γιάννης Τσαλάγγας που βρήκε το φλουρί.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος σε θέματα Αθλητισμού κ. Κωσταρόπουλος, ο πρόεδρος της Ερασ. ΑΕΛ κ. Κυριακού, το μέλος της Ε.Ο.Ε. κ. Στουκογεώργος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Λιούπας, ο πρόεδρος των Παλαιμάχων της ΑΕΛ, κ. Παραφέστας και ο πρόεδρος των παλαιμάχων ΣΕΠΛ κ. Γαραζανάκης.