Βαθμολογία

Στο ίδιο τέμπο συνεχίζει ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Νέα επιτυχία για τον Αχιλλέα Φαρσάλων, αυτή την φορά απέναντι στη Γλαύκη σε ένα παιχνίδι που έγινε στο Στάδιο των Φαρσάλων με τελικό σκορ 3-0. Στο 32’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Κουρούμαλος έκανε τη σέντρα και ο Νεμπεγλέρας με όμορφο σουτ στη κίνηση, είδε τη μπάλα να χτυπά αρχικά στη πλάτη αμυντικού της Γλαύκης κι έπειτα να καταλήγει στα δίχτυα των φιλοξενουμένων για το 1–0.

Λίγο πριν το ημίχρονο ο Κώστας Νεμπεγλέρας έκανε τη σέντρα και ο Ζαγγανάς. Ο κατέβασε τη μπάλα και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Το τελικό 3–0 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα, με σκόρερ τον Ζαγγανά που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι μετά από παράλληλη πάσα του Άγγελου Αναγνώστη. Έτσι τα Φάρσαλα συνέχισαν στο ίδιο τέμπο. Ενώ η Γλαύκη τελευταία δεν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα…

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Οικονόμου, Τσιανάκας, Κακαζούκης, Καραμπούζης, Μεζίνι (75′ Τσετιροκλής), Νεμπεγλέρας, Κομισόπουλος, Πλιάγκας (70′ Φιλίππου), Κουρούμαλος (80′ Αναγνώστης), Ζαγγανάς.

Διαιτητική τριπλέτα: Καρδούλας, Βασιλός, Κοτούμπας Δ.