Βαθμολογία

Εύκολα το Καλοχώρι

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου πέρασε με σχετική ευκολία από το Βλαχογιάννι, επικρατώντας μάλιστα της τοπικής Δόξας με σκορ 1–4. Στο 10′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μακανίκα, ο οποίος και πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασάρισμα στην γωνιά του Χαλκιά, άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Στο 16’ο Δημητρέλης με σουτ μέσα από την περιοχή, πέτυχε ένα ωραίο τέρμα για το 0-2. Στο  22’ ο Ταρταμπούκας με ένα δυνατό σουτ από πλάγια θέση έκανε το 0-3.

Στο 52′ έγινε το 0–4 όταν ο Θοδωρής Έξαρχος, σκόραρε και αυτός! Τέλος στο 86′ ο 15χρονος Χαράλαμπος με σουτ μετά από ωραία ατομική προσπάθεια σημείωσε το μοναδικό γκολ για τους γηπεδούχους.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Αλεξίου, Γκουρομπίνος, Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Αθανασούλης, Λιόλιος, Κοντοθανάσης Βρ., Ζηρδέλης, Πατσιωτός (80′ Χαράλαμπος), Κοκόμπελης.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βαγγέλης Μπρισίμης): Μαρσάνης, Δούρος, Έξαρχος, Σαμαράς, Μαλαχτάρης, Σπυρόπουλος, Βενέτης (80′ Μετάνι), Ταρταμπούκας (68′ Νεστορίδης), Μπούνα (55′ Δάκτυλας), Μακανίκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Ακρίβος, Δήμου.