Βαθμολογία

Από έναν βαθμό Άγιοι Ανάργυροι και Αβέρωφ

Από ένα βαθμό απέσπασαν Άγιοι Ανάργυροι και Αβέρωφ στο τελικό 1–1. Στο 10’ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα, όμως οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 40’.

Στο 10’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι από ανατροπή του Καλφούντζου. Ο Βιλανάκης ανέλαβε την εκτέλεση, ήταν εύστοχος κι έτσι έκανε το 1–0 για τους Αγίους Αναργύρους.

Στο 40’ ο Ελευθέρογλου μετά από μία όμορφη ατομική ενέργεια σούταρε από πλεονεκτική θέση, νίκησε τον Παυλόπουλο και ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους. Στο 80’ ο Ελευθέρογλου είχε ευκαιρία για το Αβέρωφ, όμως η μπάλα δεν βρήκε στόχο και πέρασε άουτ! Τέλος στο 85’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλφούντζου απέκρουσε ο Μάνος και έτσι έμεινε το τελικό 1-1. 

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Μάκης Αλεξούδης): Παυλόπουλος, Βίλλης (46′ Σαλγκάμης), Καλφούντζος, Τσιφλίζογλου, Βιλανάκης Ι., Μούμος, Μητρακούλης (67′ Ευαγγέλου), Τίκας (57′ Γαδιτσάκης), Βιλανάκης Μ., Μπακαρτζής, Ραμάι.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Αποστόλης Ευαγγέλου): Μάνος, Μούτσιος, Κωφός (60′ Ράπτης), Γκουτσιούδης, Μπέτσιος, Κουτσάκης (80′ Παρλάντζας), Καραγιώργος, Παππάς, Γιώργης (70′ Κωδέλι), Ζαφειρούλης, Ελευθέρογλου.

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Κυρίτσης, Μπουρονίκος.