Βαθμολογία

«Χρυσός» βαθμός για τον Ηρακλή Λάρισας

Η Δήμητρα Γιάννουλης υποδέχθηκε τον Ηρακλή Λάρισας με τις δύο ομάδες να παίρνουν στο φινάλε από έναν βαθμό στο τελικό 0-0.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το αποτέλεσμα αυτό ευνοεί τους φιλοξενούμενους στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε φάσεις. Στο 39’ ύστερα από την προσπάθεια που έκανε ο Μακρής από αριστερά, βρέθηκε στο έδαφος και ζητήθηκε πέναλτι από τους γηπεδούχους.

Η καλύτερη φάση ήταν στο 44’ για τον Ηρακλή, όταν σε γύρισμα του Αποστόλου από αριστερά έπιασε το σουτ ο Πότσης και έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στην επανάληψη μεγάλη στιγμή για την Γιάννουλη στο 62’ όταν ο Μανάκας έκανε σέντρα σουτ από πλάγια, η μπάλα «έγλυψε» το οριζόντιο δοκάρι και βγήκε άουτ.  

Λίγο νωρίτερα στο 56’ σε σουτ του Ντουνούδη έξω από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα με τα πόδια ο Παναγιωτόπουλος. Στο 68’ καλό σουτ του Μανάκα από πλάγια η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 76’ φάουλ εκτέλεσε ο Τριανταφυλλόπουλος, πήρε την κεφαλιά ο Πότσης, υπήρξε σύγχηση στην άμυνα, έδιωξαν τελευταία στιγμή οι αμυντικοί. Τελευταία στιγμή για τον Ηρακλή για να μπει μπροστά στο σκορ ήταν όταν ο Αποστόλου ξεκίνησε την κούρσα από πλάγια, έδωσε στον Γαρουφαλλιά, αυτός έδωσε στον Τσιάτα που έκανε το σουτ και έβγαλε σε κόρνερ ο Παναγιωτόπουλος.

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Μπαμπάλης, Αμπατζίδης (67’ Γκουντρουμπής Λ.), Καλούσης, Εμμανουήλ, Θώμος, Τζουρτζουκλής, Μανάκας, Χατζηγρηγορίου (75’ Κατσαμάκας), Κοταρέλας, Μακρής (87’ Κουσιάς).

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μπαταβάνης, Γαρουφαλλιάς, Φορτομάρης, Πότσης, Ψωμολιάς, Λαβαντσιώτης (67’ Τσιάτας), Μαυρομάτης (75’ Τριανταφυλλόπουλος), Καπετάνι, Σπανός, Ντουνούδης (87’ Λιάκος), Αποστόλου.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος, Αναστασίου, Νίκζας.