Βαθμολογία

Μόνος τρίτος ο Δαμασιακός!

Μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε την Τετάρτη (10/2) ο Δαμασιακός που πάει «τρένο» φέτος και χωρίς τον τραυματία Κώστα Μπουκουβάλα, πέρασε και από τη Νέα Πολιτείας κερδίζοντας την τοπική Αστραπή με σκορ 3-4!

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο Δαμασιακός είναι πλέον μόνος τρίτος με 40 βαθμούς και έχει πλέον το… κεφάλι του ήσυχο! Το παιχνίδι ανάμεσα στην Αστραπή Νέας Πολιτείας και τον Δαμασιακό ήταν πλούσιο σε θέαμα αφού είχε πολλές φάσεις και 7 γκολ για τις δύο ομάδες!

Πολύ νωρίς στο 7’ όμορφα ξέφυγε ο Λόλας από δεξιά, έσπασε στον Λούτσο και αυτός με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 12’ μέσα στην περιοχή από πλάγια βρέθηκε ο μαχητικός Γκιουρσάνης έδωσε στον Καλτσά και αυτός με σουτ έκανε το 1-1.

Στο 19’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μολλά, η μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 24’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λόλα, με υπερένταση έδιωξε ο Μαγαζιώτης.

Στο 28’ δυνατό σουτ από τον Γκιουρσάνη, μεγάλη απόκρουσε από τον Μαστροδήμο σε κόρνερ. Στο 40’ φάουλ εκτέλεσε ο Λέτσιος Κ. απέκρουσε ασταθώς ο Μαγαζιώτης, «έκλεψε» ο Λούτσος και έκανε το 1-2.

Στο 60’ ύστερα από ατομική προσπάθεια του Λόλα, που πλάσαρε τον Μαγαζιώτη, αυτός απέκρουσε ασταθώς πήρε ο Τζουμάκας και σε κενή εστία έκανε το 1-3. Στο 65’ ύστερα από εκτέλεσε φάουλ του Γεωργατζά, πήρε την κεφαλιά ο Τσιάλτας και έκανε το 1-4.

Στο 70’ φάουλ εκτέλεσε ο Αρσένης, ο Παραφέστας πήρε την κεφαλιά και έκανε το 2-4 και στο 80’ πέναλτι κέρδισε ο Καλτσάς, το εκτέλεσε ο Μολλάς και έκανε το τελικό 3-4. Στο ίδιο λεπτό το σουτ του Λόλα, βρήκε στο κάθετο δοκάρι.

*Η Αστραπή Νέας Πολιτείας απέκτησε τον Βασίλη Τσιώμη (αριστερό χαφ από την Δάφνη Γλαύκης).

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Νίκος Γκαλίτσιος): Μαγαζιώτης, Τάτσιος (75’ Τσούπρος), Παραφέστας, Ζαφειρούλης, Παπαμάνος, Μπατζέλας, Μολλάς, Γκιουρσάνης, Καλτσάς, Αρσένης, Λιούσκας.

Δαμασιακός (Γιώργος Τζαφέρης): Μαστροδήμος, Γεωργατζάς, Λέτσιος Κ., Αυλογιάρης, Τσιάλτας, Μουσιάρης Δ., Λούτσος (85’ Δούκας), Λόλας, Μπακαϊμης (75’ Τσακνάκης), Λέτσιος Σ., Τζουμάκας (82’ Γανός).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Τέγος, Δεληγιάννη.