Βαθμολογία

Τα βρήκε δύσκολα ο Απόλλωνας

O Αμπελωνιακός υποδέχτηκε τον πρωτοπόρο στην βαθμολογία Απόλλωνα Λάρισας και γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα και στάθηκαν αξιοπρεπώς απέναντι στην ομάδα του Μιχάλη Ζιώηα που τα βρήκε δύσκολα…

Του Λευτέρη Γάλλου

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2' από εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου ο Μπόντε θα κάνει την κεφάλια θα βρει το δοκάρι και σε μία φάση διαρκείας ο Φλώρος θα κάνει την προβολή και θα κάνει το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι θα συνεχίσουν να πιέζουν και στο 17' μετά από γύρισμα του Αντωνόπουλου ο Παλάσκας θα βρει την μπάλα αλλά ο νεαρός πορτιέρο του Αμπελωνιακού θα την μπλοκάρει.

Στο 31' ο Κυριακος από δύσκολη θέση θα εκτελέσει απευθείας αλλά ο Βραζιτίκος θα διώξει σε κόρνερ. Στην επανάληψη ο Αμπελωνιακός θα πιέσει και στο 48' ο Ψύρρας θα κάνει την σέντρα και ο Γρηγορίου σε πλεονεκτική  με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα άουτ.

Το ματς ολοκληρώθηκε με νικητή τον Απόλλωνα και τον Αμπελώνα να μένει με την γλυκιά γεύση της προσπάθειας απέναντι σε μια ομάδα που κάνει πορεία πρωταθλητισμού.

Αμπελωνιακός (Βασίλης Νάρης): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Τζιαρτζάνης, Ψύρρας, Γκόλτσιος, Γρηγορίου, Βούκιας, Χατζούλης, Πούλιος (82' Ροντούλης), Μπέης, Φετάου.

Απόλλων Λάρισας (Μιχάλης Ζιώγας): Μπρέλλας, Λιλολάρι, Αντωνόπουλος (91' Νάτσης), Γιαννακόπουλος, Φλώρος, Κουρδής, Παλάσκας, Κούρο, Νάστας(45' Κουβελάς), Κυριάκος, Μπόντε (93’ Χαρούλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Κορέστης, Πατέτσος, Ντελέζος.