Βαθμολογία

Επέστρεψε στις νίκες ο Αετός Αμυγδαλέας

Το μεσημέρι της Τετάρτης (10/2) στην Αμυγδαλέα ο τοπικός Αετός επικράτησε του Αετού Μακρυχωρίου με 2–0. Τα γκολ σημείωσαν οι Πάσιος και Καφούσιας.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι μετά την βαριά ήττα με σκορ 5–0 από τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ κατάφεραν να κερδίσουν στο «σπίτι» τους το Μακρυχώρι σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Το ματς είχε ενδιαφέρον, έγινε παρουσία αρκετού κόσμου, με το θέαμα να είναι μέτριο αλλά τους γηπεδούχους ουσιαστικούς και αποφασισμένους για τη νίκη.

Στο 37′ ο Γιάννης Μαυρουδής εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά. Την μπάλα δεν απομάκρυνε κανένας από την περιοχή του Κωνσταντίνου και ο Πάσιος που βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή την ώθησε στα δίχτυα, πραγματοποιώντας το 1–0.

Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 50’. Ο Γιάννης Μαυρουδής ανέλαβε να εκτελέσει ένα ακόμη στημένο, φέρνοντας την μπάλα στην καρδιά της άμυνας του Μακρυχωρίου. Αυτήν έσκασε στο ύψος του πέναλτι, πήρε ύψος και ο Καφούσιας με κεφαλιά πρόλαβε στην έξοδο τον Κωνσταντίνου στην γωνία της μικρής περιοχής, γράφοντας το 2–0.

Η Αμυγδαλέα είχε και άλλη ευκαιρία να σκοράρει στη συνέχεια. Ο Κυριάκος σέντραρε από δεξιά με στόχο το δεύτερο δοκάρι και τον Ζήση Μαλάκο, ο οποίος με ένα διαγώνιο δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κωνσταντίνου.

Ο Αετός Μακρυχωρίου δεν κατάφερε να πετύχει κάτι στο υπόλοιπο του δευτέρου μέρους, με τους γηπεδούχους να είναι σαφώς ανώτεροι και να φτάνουν δίκαια σε μια μεγάλη νίκη ενόψει της συνέχειας.

Αετός Αμυγδαλέας (Σπύρος Ευαγγελούλης): Κιόρογλου, Ανδριανόπουλος, Ευαγγελούλης, Πολύζος, Πρίφτης, Καφφές, Πάσιος (86′ Τσιτουρτζής), Μαλάκος, Καφούσιας (84′ Σιούτας), Κυριάκος, Μαυρουδής.

Αετός Μακρυχωρίου (Νίκος Σταυροθεόδωρος): Κωνσταντίνου, Γκαμπέτας, Δάσσιος Δ., Δάσσιος Γ., Τίκος, Παυλόπουλος, Νικούλης, Αργύρης (68′ Παπαδημητρίου), Δαλαμπύρας (58′ Γκαραλιάκος), Τέας, Κουσιώρας Κ.

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Παραφέστας, Τσακνάκης.