Βαθμολογία

Στην νέα εποχή του Απόλλων Λάρισας ο Σκούπρας!

Ο Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει μια εξαιρετική μεταγραφή-προσθήκη. Παίκτης του Απόλλωνα είναι πλέον και ο δυναμικός full μπακ, χαφ, Κώστας Σκούπρας. Ο Σκούπρας έχει τεράστια εμπειρία σε επαγγελματικές κατηγορίες, όπως στην Football League αλλά και στην Γ” Εθνική κατηγορία και πέρυσι όντως βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος των Τρικάλων πανηγύρισε την άνοδο της Τρικαλινής ομάδας, στην Football League.

Ο Σκούπρας πέρασε με επιτυχία, τόσο από την ΠΑΕ Α.Ε.Λ. όσο και από την ΠΑΕ Τύρναβος, όπου την βοήθησε να έχει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Football League, όταν μετείχε για πρώτη φορά πριν τρία χρόνια.

Ο Κώστας έρχεται από την Νάξο, όπου αγωνίσθηκε για τρεις μήνες με την τοπική ομάδα, με πολλές εμπειρίες και σε ιδανική ποδοσφαιρική ηλικία για να προσφέρει τα μέγιστα στην νέα εποχή του ιστορικού συλλόγου.

Ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μαντζανάς και η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας καλωσορίζουν τον Κώστα Σκούπρα και του εύχονται να είναι γερός και να συμβάλλει τα μέγιστα, βάση του πλούσιου ποδοσφαιρικού του ταπεραμέντου, στο να πετύχει η ομάδα, του στόχους που έχει θέσει….