Βαθμολογία

Mαταίωση και οριστικό τέλος για Ολυμπιακό Βόλου

Η αναμέτρηση της ομάδας της Μαγνησίας με τη Ζάκυνθο, που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή (14/2) στο ΕΑΚ Βόλου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ματαιώθηκε όπως ενημέρωσε την Τρίτη (9/2) η Ένωση Β’ Εθνικής λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών των «ερυθρόλευκων».

Έτσι, ο Ολυμπιακός Βόλου αποβάλλεται από το πρωτάθλημα, αφού αυτό είναι το τρίτο παιχνίδι, όπου δεν θα δώσει το «παρών» καθώς έχουν ήδη προηγηθεί οι αγώνες με Τρίκαλα και Πανσερραϊκό, στους οποίους δεν κατέβηκε να αγωνιστεί.

Από την άλλη η Ζάκυνθος μετά από αυτή την εξέλιξη θα αποφύγει το ταξίδι στο Βόλου, καθώς έπρεπε να μεταβεί στη θεσσαλική πόλη για να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Β’ Εθνικής ανέφερε: «Ο αγώνας μεταξύ  των "Π.Α.Ε. ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ" , στα πλαίσια της 19ης Αγωνιστικής του  Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015 - 2016, ο οποίος έχει ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 στο ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ  με ώρα έναρξης την 14:00΄, ματαιώνεται  λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών της ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937,  σύμφωνα με το άρθρο 33 παράγραφος 1 & 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».