Βαθμολογία

Ψυρόπουλος: «Η διακοπή δημιουργεί εξαθλίωση»

Μόνο αρνητικά μπορεί να επηρεάσει τις ομάδες η αναβολή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Κώστας Ψυρόπουλος. Ο προπονητής του Φωστήρα σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου την μετάθεση των αγωνιστικών και στους τέσσερις ομίλους της κατηγορίας, υποστηρίζοντας πως «όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί μια γενικότερη εξαθλίωση».

Αρχικά δήλωσε: «Αυτή η διακοπή για όλες τις ομάδες αλλά κυρίως για εμάς που είμαστε πρώτοι και έχουμε το στόχο την άνοδο μας αποδυναμώνει πλήρως. Όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί μια γενικότερη εξαθλίωση στο πρωτάθλημα. Δεν επιτρέπει ο ρυθμός να μένει στο επιθυμητό επίπεδο και δεν ξέρεις πως θα εμφανιστεί η κάθε ομάδα και πόσο μάλλον εμείς. Ούτε σε περίοδο εορτών δεν υπάρχει τόσο μεγάλη διακοπή.

Είμαστε απογοητευμένοι από την τρόπη που έχει πάρει το πρωτάθλημα. Δεν είναι δυνατόν η Γ’ Εθνική να είναι η μοναδική κατηγορία που δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις. Με τις συνεχόμενες προπονήσεις και με τα φιλικά παιχνίδια, τη δεδομένη χρονική στιγμή και μετά από μια δεύτερη μεγάλη διακοπή, δεν μπορείς να διατηρήσεις σε υψηλό επίπεδο την εκάστοτε ομάδα».

Όσο για το αν οι «κιτρινόμαυροι» θα βάλουν κάποιο φιλικό στο πρόγραμμά τους, ώστε να διατηρηθούν σε αγωνιστική φόρμα οι παίκτες, είπε: «Μπορείς να πραγματοποιήσεις κάποιο φιλικό, όμως σε αυτή τη φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα, μόνο από το επίσημο παιχνίδι διατηρείς τη σταθερότητα και παραμένεις σε αγωνιστική ετοιμότητα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα: «Οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα βρίσκονται σε καλή κατάσταση και γι αυτό δε είχαμε πρόβλημα προσαρμογής βάση των ελλείψεων που αντιμετωπίσαμε στο ματς με τον Ερμή Ζωνιανών. Οι παίκτες που κλήθηκαν να αγωνιστούν αντικατέστησαν με το καλύτερο τρόπο τις απουσίες και αποδεικνύουν οτι μπορούν να βοηθήσουν το σύλλογο».