Βαθμολογία

Η αφιέρωση του Θεοδοσιάδη

Πολύ καλύτερα απ' ό,τι θα περίμεναν η περισσότεροι πηγαίνει φέτος η Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία την Κυριακή (7/2) πανηγύρισε δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη.

Οι Θεσσαλοί βρίσκονται στην όγδοη θέση του πρωταθλήματος και δείχνουν πως μπορούν να αντιδρούν σωστά μετά από αρνητικά αποτελέσματα, κάτι που τόνισε και ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ΑΣΑ αναφέρθηκε σε... βουντού και τον Βασίλη Μπούρμπο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό «Θεσσαλία TV»:

«Μια σημαντική νίκη για μας. Μια νίκη ηρεμίας, αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας για τη δύσκολη συνέχεια. Συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί κατάφεραν να διαχειριστούν σωστά την ήττα από τον Κισσαμικό. Όταν υπάρχουν ήττες εντός έδρας πρέπει να διαχειριστείς σωστά τις καταστάσεις. Η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί και διαχειρίζεται αυτά τα κομμάτια που είναι φυσιολογικά στο χώρο του ποδοσφαίρου και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις διαχειρίστηκαν το 90λεπτό σωστά και κατάφεραν να πετύχουν αυτή τη σημαντική νίκη».

Για το αν ήταν δίκαιη η νίκη τόνισε: «Ήταν δίκαιη. Ήταν κλασικό ματς Β’ Εθνικής. Ήταν σημαντικό παιχνίδι ιδιαίτερα για τον Αγροτικό γιατί είναι χαμηλά στη βαθμολογία. Θεωρώ ότι αυτή η ομάδα έχει ποιοτικό ρόστερ και η θέση της ίσως την αδικεί παρόλο που δεν έχει παρουσιάσει σταθερότητα από την αρχή του πρωταθλήματος. Δεν κινδυνεύσαμε καθόλου και η αμυντική μας λειτουργία ήταν εξαιρετική. Έτσι με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου βάλαμε τις βάσεις ώστε να απειλήσουμε κι ευτυχήσαμε έστω και στο τελευταίο λεπτό να βάλουμε το γκολ και να κερδίσουμε».

Ερωτηθείς για το αν κάνει... βουντού και σκοράρει στα τελευταία λεπτά η Αναγέννηση, απάντησε: «Δεν υπάρχουν... βουντού στο ποδόσφαιρο. Υπάρχει η προσπάθεια και φυσικά ένα παιχνίδι τελειώνει με το σφύριγμα. Προσπαθούμε να περνάμε αυτό στους παίκτες που το έχουν αφομοιώσει. Προσπαθούμε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να δίνουμε τα πάντα».

Σχολιάζοντας τις απολύσεις προπονητών στις ομάδες της Β' Εθνικής σημείωσε: «Αν δεν αλλάξουν οι παράγοντες μυαλά κι επίπεδο δυστυχώς θα έχουμε τα φαινόμενα αυτά. Εν θερμώ αποφάσεις που κάνουν κακό στην ουσία. Την κριτική και τον απολογισμό τον κάνεις στο τέλος. Δεν μπορείς να βγάζεις συμπεράσματα στην 5η ή στην 15η αγωνιστική. Υπάρχουν άλλα 16 ματς. Η ομάδα της Καρδίτσας διαφέρει. Ο προπονητής στην Ελλάδα είναι ανασφαλής αλλά εγώ νιώθω ευλογημένος γιατί νιώθω ηρεμία στην καθημερινότητά μου».

Μιλώντας για το προπονητήριο της ομάδας ανέφερε: «Είναι σημαντικό γιατί η ομάδα τα τελευταία 2 χρόνια βρίσκει το… σπίτι της. Καθημερινά η προσπάθεια των ανθρώπων που συμμετέχουν βάζει ένα λιθαράκι για την λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και τα επόμενα χρόνια θα υπάρξει η τελειοποίησή του που θα είναι περιουσία της ομάδας και το σήμα κατατεθέν».

Όσο για τον πρόεδρο, Βασίλη Μπούρμπο, υπογράμμισε: «Του αφιερώνουμε τη νίκη γιατί τα τελευταία χρόνια βάζει πλάτη στην ομάδα κι έχει ακούσει πολλά. Παρόλα αυτά είναι καθημερινά δίπλα στην ομάδα και προσπάθεια με όλες του τις δυνάμεις να λύνει τα προβλήματα και προσπαθούμε μέσα από τα αποτελέσματα να του δίνουμε χαρά και δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε μπροστά μας».