Βαθμολογία

Καραδήμος: «Ξεπεράσαμε τις δυνατότητές μας»

Εξαιρετική σεζόν πραγματοποιεί η Καλλιθέα φέτος και η νίκη της επί της Κέρκυρας είναι απλώς η επιβεβαίωση. Η ομάδα του «Ελ Πάσο» επιβλήθηκε με 2-0 των Φαιάκων τη Δευτέρα (8/2) και μάλιστα μείωσε τη διαφορά της από την τετράδα στους δύο βαθμούς.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Λουκάς Καραδήμος δεν θα μπορούσε να μην πει καλά λόγια για τους ποδοσφαιριστές του που έκαναν μία υπέρβαση. Έπλεξε το εγκώμιό τους και τόνισε ότι η βαθμολογική θέση της Καλλιθέας είναι απόλυτα δίκαιη. Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά. Δούλεψαν πολύ στο γήπεδο σήμερα απέναντι σε έναν αντίπαλο με ποιότητα και βαθύ ρόστερ. Η νίκη μας είναι μεγάλη. Ξεπεράσαμε τις δυνατότητές μας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Έχουμε γίνει μια οικογένεια.

Συμπαθώ την Κέρκυρα που έχει την ικανότητα και την ποιότητα για να ανέβει κατηγορία. Όλη η ομάδα έδειξε τεράστια θέληση για τη νίκη και πρέπει να είναι ψηλά στη βαθμολογία. Βρισκόμαστε δίκαια εδώ και το ευχαριστιόμαστε».

Ο Διονύσης Μπέλης από την πλευρά του είπε: «Αν πιάνεις ένα τέτοιο γκολ η μπάλα θα πάει ή ψηλά ή γκολ. Έτυχε να μπει γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου. Δείξαμε ότι αν είμαστε σε καλή κατάσταση δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Συνεχίζουμε. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο στα παιχνίδια που ακολουθούν μήπως και αγγίξουμε το θαύμα, γιατί είμαστε πολύ κοντά.

Στην έδρα μας δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Έχουμε, βέβαια, δύσκολα παιχνίδια όπως είναι με τα Τρίκαλα, αλλά έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε. Αν είμαστε ενωμένοι όπως πρέπει πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»..