Βαθμολογία

«Απογοητευμένος για το αποτέλεσμα, όχι την εμφάνιση»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τσέλσι έμεινε ο Λουίς φαν Χάαλ, που ωστόσο δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα. Τι είπε για το κενό από τις πρώτες θέσεις.

«Ήμασταν η καλύτερη ομάδα αλλά δεν ανταμείψαμε τους εαυτούς μας με τη νίκη. Παίξαμε πολύ καλά μέχρι το τελευταίο τέταρτο και θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει περισσότερο. Έπρεπε να ελέγξουμε το παιχνίδι καλύτερα και δεν το κάναμε. Δεν είναι ότι δεν είχαμε συγκέντρωση ή ότι δεν ήμασταν συμπαγείς.

Απλώς όταν έχεις την μπάλα πρέπει και να την κρατάς. Δεν χρειάζεται απαραιτήτως να σκοράρεις. Πρέπει να δίνεις σωστές πάσες, την σωστή στιγμή, και δεν το κάναμε αυτό πριν σκοράρει η Τσέλσι. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, όμως εάν παίξεις όπως παίξαμε και δεν ανταμείψεις τον εαυτό σου, απογοητεύεσαι. Δεν μπορώ πάντως να πω πως είμαι πλήρως απογοητευμένος για την εμφάνιση. Μόνο για το αποτέλεσμα. Έχει μεγάλη διαφορά.

Όταν στόχος σου είναι να είσαι τρίτος, ή δεύτερος ή πρώτος, τότε πρέπει να κερδίζεις τέτοια παιχνίδια γιατί το κενό είναι ήδη αρκετά μεγάλο. Πλέον μεγάλωσε κι άλλο, οπότε αυτό δεν είναι καθόλου καλό» σχολίασε.