Βαθμολογία

Μπαξεβάνος: «Λάθος που κοιτάξαμε πιο πολύ την άμυνα...»

Στο 1-1 με τα Τρίκαλα έμεινε ο Κισσαμικός στο Μάλεμε και ο Σπύρος Μπαξεβάνος δεν έκρυψε ότι υπάρχει πικρία στην ομάδα του για το γεγονός ότι ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις.

Πάντως, ο τεχνικός των Κρητικών απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την προσπάθειά τους, αν και τόνισε ότι κακώς οπισθοχώρησαν στην επανάληψη, με συνέπεια να μην μπορέσουν να πάρουν το τρίποντο.

Αναλυτικά, ο Μπαξεβάνος δήλωσε: «Ένα ακόμα παιχνίδι στην έδρα μας στο οποίο δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, όπως είναι αυτή των Τρικάλων, που το έδειξε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Ήταν ένα παιχνίδι για το οποίο είχαμε πει μέσα στην εβδομάδα ότι χρειάζεται πολλή δουλειά για να μπορέσουμε να κερδίσουμε μία τέτοια ομάδα. Τα πράγματα κύλησαν ιδανικά στο πρώτο μέρος για εμάς, προηγηθήκαμε στο σκορ και φέραμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε. Βέβαια στο δεύτερο ημίχρονο κοιτάξαμε πιο πολύ την άμυνα και νομίζω ότι αυτό είναι και το λάθος που κάναμε σήμερα σαν ομάδα.

Δεν μπορείς να κάνεις άμυνα μόνο απέναντι σε μία τέτοια ομάδα όπως είναι η ομάδα των Τρικάλων. Πρέπει να έχεις το σθένος να πας να κυνηγήσεις και πράγματα μπροστά, ειδικά όταν η αντίπαλη ομάδα είναι τόσο ψηλά στον αγωνιστικό χώρο και η άμυνά της είναι στο κέντρο του γηπέδου, πρέπει να έχεις το καθαρό μυαλό κάθε φορά που κερδίζεις την μπάλα να μπορείς να πηγαίνεις να τους "σκοτώνεις" στην αντεπίθεση, κάτι το οποίο εμείς δεν το κάναμε.

Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά και μας αφήνει μία πίκρα το γεγονός ότι δεχθήκαμε γκολ στα τελευταία λεπτά, αλλά όπως κι εμείς έχουμε κερδίσει παιχνίδια στα τελευταία λεπτά είναι το ίδιο πράγμα.

Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια. Αν θέλουμε το κάτι παραπάνω και να λέμε ότι κάθε εβδομάδα βελτιωνόμαστε σε έναν τομέα, πρέπει να κοιτάξουμε το επιθετικό κομμάτι, να είμαστε πιο αποφασιστικοί, πιο ουσιαστικοί και να μπορούμε να τελειώνουμε τέτοια παιχνίδια.

Να ευχηθώ στην ομάδα των Τρικάλων καλή συνέχεια, είναι μία ομάδα από τις καλές του πρωταθλήματος και νομίζω ότι και οι δύο πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από το ισόπαλο αποτέλεσμα».