Βαθμολογία

Γιαλιάς: «Αγκαλιάστε τον Μαραντά, αλλιώς φεύγω...»

Ο στόχος της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο για τα Τρίκαλα μετά το «Χ» με τον Κισσσμικό στο Μάλεμε και η σεναριολογία για «διαζύγιο» των Θεσσαλών με τον Γιώργο Μαραντά ήρθε και πάλι στο προσκήνιο.

Από την πλευρά του, πάντως, ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΤ Χρήστος Γιαλιάς εξέδωσε ανακοίνωση νωρίς το βράδυ της Κυριακής (7/2), τονίζοντας ότι στηρίζει απόλυτα τον 42χρονο τεχνικό και προειδοποιώντας πως αν συνεχιστούν τα αρνητικά σχόλια για τον Μαραντά, εκείνος θα αποχωρήσει από τα διοικητικά του συλλόγου!

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Το σημερινό αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα μας. Τα δώσαμε όλα για να πάρουμε το τρίποντο που δυστυχώς δεν ήρθε. Θα ήθελα επίσης να αναφέρω ότι λόγω επαναλαμβανόμενων αρνητικών σχολίων που παρατηρούνται στα social media για τον προπονητή της ομάδας μας, βάζω από αυτή την στιγμή πωλητήριο στον ΑΟΤ. Ας έρθει όποιος επιθυμεί (Τρικαλινός ή μη) μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου να αναλάβει την ομάδα.

Η επιλογή του προπονητή είναι δική μου και με τα σχόλια τα οποία δέχεται από την πρώτη κιόλας στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, θίγουν και εμένα τον ίδιο προσωπικά. Αναθεωρείστε και αγκαλιάστε τον κύριο Μαραντά και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, αλλιώς αποχωρώ από την ομάδα.

Υ.Γ. Και τον κύριο Παναγόπουλο εγώ τον πίστεψα και τον έφερα στον ΑΟΤ από ομάδα Γ’ Εθνικής (Αιολικό), έτσι τώρα πιστεύω και τον κύριο Μαραντά».

Πάντως, στη θεσσαλική πόλη επικρατεί έντονη φημολογία ότι, παρά τη στήριξη Γιαλιά σε Μαραντά, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον πάγκο των «κυανέρυθρων» ο Γιώργος Βαζάκας.

Ως γνωστόν, ο έμπειρος τεχνικός ήταν στην αρχή της σεζόν στα Τρίκαλα, για να αποχωρήσει λόγω καυγά με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου και να πάει κατόπιν στη Λαμία, από την οποία επίσης έφυγε.