Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Βουρδάκη ο Πύρασος

Με τη φανέλα του Πύρασου θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν ο Σταύρος Βουρδάκης. Ο 17χρονος άσος, ο οποίος μπορεί να καλύψει θέση επιτελικού χαφ αλλά και πλάγιου, παραχωρήθηκε στο σύλλογο της Νέας Αγχιάλου με τη μορφή δανεισμού από τη Νίκη Βόλου.

Η ανακοίνωση του Πύρασου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Α.Σ. Πύρασος ανακοινώνει την απόκτηση του Σταύρου Βουρδάκη, με δανεισμό από την Νίκη Βόλου έως το τέλος της φετινής σεζόν. Ο ποδοσφαιριστής είναι γεννηθείς στις 2 Ιουνίου 1999, ξεκίνησε από τους Νέους Αθλητές Νίκης, έπαιξε στην Κ17 της ΠΑΕ Νίκη Βόλου και σε ηλικία 16 ετών στην πρώτη ομάδα της Νίκης Βόλου. Αγωνίζεται ως επιθετικός χαφ και πλάγιος χαφ. H διοίκηση του Πυράσου ευχαριστεί την αντίστοιχη της Νίκης Βόλου για τη συνεργασία στην ολοκλήρωση της μεταγραφής».

Στις πρώτες δηλώσεις του ο Βουρδάκης τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Νίκης Βόλου και ιδιαίτερα τον κ. Στέλιο Βούλγαρη και να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα ώστε να επιτύχει το μεγάλο στόχο της ανόδου. Χαίρομαι πολύ που ήρθα στον Πύρασο. Από την πρώτη ημέρα, η ομάδα μου έδωσε να καταλάβω ότι είναι μια οικογένεια. Γνωρίζω τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται και θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις όσο διάστημα αγωνίζομαι με τη φανέλα του Πυράσου».