Βαθμολογία

Από ένα σε κάθε ημίχρονο και διπλό

Πέρασε από την έδρα του Διογένη Λάρισας το Μελισσοχώρι με σκορ 0-2. Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ στο 28' με την κεφαλιά του Λόζου και έχασαν και ευκαιρίες με τους Νούσιο Λιάγκα και Κουτσογιάννη.

Στο 87' ο τερματοφύλακας Ζούμπος συγκρούστηκε μρ τον Βολιοτόπουλο και χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να φύγει με ασθενοφόρο Χατζής ανέλαβε την θέση κάτω από τα δοκάρια αφού είχαν γίνει όλες οι αλλαγές.

Σε αυτή την φάση οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι. Ο Βολιοτόπουλος έχασε 3 τετ-α-τετ στο δεύτερο ημίχρονο και ο Κόρκος δύο στημένα. Το τελικό 0-2 θα γίνει στο 88' από τον Νούσιο.

Οι άνθρωποι του Μελισσοχωρίου θέλουν να ευχαριστήσουν για την ανθρωπιά που έδειξε η γιατρός του αγώνα Αλίκη Σελιώνη και το ενδιαφέρον που έδειξε για τον Ζούμπο.

Διογένης (Γ. Κύργιας): Μητρόπουλος, Αγγελίκος, Καραγιάννης, Λαδέρης, Κύργιας, Αλεξίου, Μιχαήλ, Μπουζούκια, Βουλγαράκης, Βολιωτόπουλος, Κύρκος Β..

Μελισσοχώρι (Β. Ταχτιντής): Ζούμπος, Λάιος, Καραπέτσας, Λώζος, Τσακουρίδης (46΄Βαλώζος), Κουτσογιάννης, Λιάγκας, Νούσιας, Δημόπουλος (55΄Χατζής), Μπαρτζιώκας, Τοσιούδης (75΄Ζαφειρίου).

Διαιτητική τριπλέτα: Ρουπέλας, Παπαγιαννόπουλος, Γκαραβέλης.