Βαθμολογία

(Χ)ωρίς νικητή

Χείμαρρος Μαρμαρίνης και Ένωσις Μελιάς μοιράστηκαν τους βαθμούς αφού το τελικό σκορ ήταν 2-2. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 15' με το σουτ του Γαρυφαλόπουλο. Η απάντηση ήρθε δέκα λεπτά μετά από τον Νανούλη για το 1-1. Ο Βαϊόπουλος θα σκοράρει αλλά ήταν σε θέση οφ σάιντ κάτι που δεν συμφωνούν οι φιλοξενούμενοι.                                                 

Στην επανάληψη θα γίνει η ανατροπή. Ο Νανούλης θα κερδίσει πέναλτι και ο Μπατσίκος θα το κάνει γκολ. Ο Παπαδημητρίου έχασε τρείς ευκαιρίες για το 3-1 αλλά ο Αγγελακόπουλος με κεφαλιά θα κάνει το τελικό 2-2. Ευκαιρίες χάθηκαν και από τους Ευαγγέλου και Γαρυφαλόπουλο μετά το 2-2 χωρίς αποτέλεσμα.                                                     

Χείμαρρος Μαρμαρίνης (Μπουρνάκας): Μπρούσιας, Νάστος (46' Παπαδημητρίου), Μιχαλόπουλος, Μεσινιάτης, Αγγέλης (80' Αγάς), Μπατσίκας, Καρτέτης (60' Κουκούμης Αλ.), Νανούλης, Περδικούλης, Ρομολίνο, Μάρκου.                                                                                                           

Ένωσις Μελιάς (Ηλίας Αράπης): Ντίμας, Μπατζόλας (60' Αντωνόπουλος), Κωσταρέλας, Παπαγεωργίου, Αγγελακόπουλος, Αθανασίου, Βαϊόπουλος (55' Ευαγγέλου), Γαρυφαλόπουλος, Χασιώτης, Κατσίκας (74' Αμαρλαριώτης).                                  

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Ζαχαρός, Παραφέστας.

Βασίλης Παπαχατζής