Βαθμολογία

Πέρασε από το Ναρθάκι ο Πανιώνιος!

Ο Πανιώνιος πέρασε από το Ναρθάκι με σκορ 1-2! Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Γεράσιμος Κίτσας εκτέλεσε φάουλ και ο Παναγιώτης Βασιλείου με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 0–1, σκορ το οποίο και έκλεισε το ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος έφεραν το ματς στα ίσα από νωρίς, με πέναλτι που κέρδισε ο Μπούσιος από τον Γιώργο Δημόπουλο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κώστας Μανταλιάς, με τον Ευθυμίου, όμως να τον κερδίζει και να κρατά έτσι το 0–1.

Ο Μπούσιος στο 66′ με πλασέ στην κίνηση μετά από κάθετη πάσα του Λιάπη έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1. Στο 83′ σε σουτ του Σωτήρη Ελιζόπουλου και απόκρουση του Αποστολάκη, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Το γκολ της νίκης πέτυχε στο 85’ πάσα του Γιώργου Κίτσα, ο Βασίλης Βασιλείου για το τελικό 1-2!

Α.Ο. Ναρθακίου (Γιάννης Τριάντης): Αποστολάκης, Ραπτοτάσιος (60′ Νάκος), Καπετάνος (66′ Σίσκος), Οικονόμου, Μπουλούτσος, Πουρνάρας, Λιάπης, Μανταλιάς, Μπούσιος, Παλαμίδας (46′ Λελετζής), Θάνος.

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Αποστόλης Κορομηλάς): Ευθυμίου, Βασιλείου Β., Βασιλείου Παρ., Κανής, Βασιλείου Π., Κίτσας Γερ., Παϊτέρης (74′ Σκέντζας Ηλ.), Δημόπουλος, Μιχαλόπουλος (46′ λ.τ. Ελιζόπουλος Ν.), Κίτσας Γ., Ελιζόπουλος Σ.

Διαιτητική τριπλέτα: Σάρρος, Ντανταλής, Χασιώτης.