Βαθμολογία

Τρίποντο για το Στόμιο!

Ο Θερμαϊκός Στομίου κέρδισε με σκορ 2-1 την Δόξα Ομορφοχωρίου και ανέβηκε στον βαθμολογικό πίνακα! Το παιχνίδι ήταν δυνατό και παιζόταν περισσότερο στο κέντρο.

Στο 15’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ! Από φάουλ του Τσιόγκα στο δεύτερο δοκάρι, με πλασέ ο Γκαμπέτας το 0-1. Στο 55’ οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-1. Μετά από ασίστ του Ξαφάρα, ο Σινάν με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα.

Στο 75’ το 2-1. Ασίστ του Σινάν στον Ξαφάρα και γκολ! Για το Ομορφοχώρι στο 20’ τετ α τετ του Φούκη, η μπάλα άουτ. Στο 25’ ο Κωσταρέλος  Δ. είχε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει από κοντά απέκρουσε ο κίπερ. Στην επανάληψη στο 654’ ο Φούκης πλάσαρε η μπάλα λίγο άουτ και στο 75’ σουτ του Τζαλαμπύρα πέρασε άουτ.

Θερμαϊκός Στομίου (Γιώργος Σκρέτας): Φωτίου, Μυλωνάς, Βλούχος (46′ Λιάκος), Πολύζος, Ξαφάρας, Σινάν, Νικολάου, Θεοδώρου, Οικονόμου (81′ Αλβανός Στ.), Τσιάρας (63′ Χατζηλιόντας), Καρέτζος,

Δόξα Ομορφοχωρίου (Μανώλης Γαραζανάκης): Λυτροσυγκούνης (46′ λ.τ. Μπίτης), Πετρίκης, Νταλακούρας, Γκαμπέτας, Ροδίτης, Τσιόγκας, Τζαλαμπίρας, Κωσταρέλος Δημ. (70′ Καλαφάτης), Μπιζιώτας (70′ Ασίκογλου), Κωσταρέλος Μ., Φούκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης, Παπαγεωργίου, Μπούτος.

Βάσω Γκατζούλη