Βαθμολογία

Νίκη για το Κιλελέρ!

Το Κιλελέρ κέρδισε με σκορ 2-1 την μαχητική Ομόνοια. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι γηπεδούχοι αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Γουρνάρης.

Στο 10’ ο Χατζηλαδάς έκανε το σουτ απέκρουσε ο κίπερ. Στο 30’ η Ομόνοια άνοιξε το σκορ. Ο Βούκουτος πέρασε την άμυνα με ατομική προσπάθεια και έκανε το 0-1.

Στο 38’ ο Χατζηλαδάς ύστερα από κεφαλιά του Γούσια με προβολή έκανε το 1-1. Στο 47’ ο Μακρυνίκας καλό σουτ για την Ομόνοια μπλόκαρε ο κίπερ. Στο 50’ πέναλτι ο Χατζηλαδάς, ο Γούσης το 2-1. Στο 60’ ο Μπέτσης για την Ομόνοια είχε ένα καλό σουτ που πέρασε δίπλα από την εστία.  Στο 65’ ο Γούσης έχασε τετ α τετ ύστερα από πάσα του Κάσσιου. Τέλος στο 70’ ο ίδιος παίκτης έκανε ένα καλό σουτ που πέρασε άουτ.

Α.Ε. Κιλελέρ (Βασίλης Δραγατζίκης): Κουκουφίκης, Ζιόμπουρας Θ., Καραΐσκος, Κοκότσικας, Γουρνάρης, Γκέκας, Γούσης, Καναλιώτης (46′ Φιλοκώστας), Ζιόμπουρας Απ. (87′ Μουρατάι), Κασσιός, Χατζηλαδάς (70′ Θεοδωρόπουλος).

Ομόνοια Λάρισας (Λάζαρος Λαζαρίδης): Κοσμάς, Αργύρης (76′ Πλίτσης), Κόκκοβας, Μούτσα, Αγγλόπουλος, Τζήμας (44′ λ.τ. Πιτσίλκας), Μπέτσης, Μακρυνίκας (72′ Πατέτσιος), Βούκουτος, Κατσάνης, Γιαννακός.

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης, Τσιρογιάννης, Ραμάι.

Βάσω Γκατζούλη