Βαθμολογία

Ανεβαίνει η Κοιλάδα

Η Κοιλάδα επικράτησε στην έδρα της με 1–0 της Δόξας Υπέρειας. Η Κοιλάδα, ανέβηκε στη 3η θέση, από την άλλη η Υπέρεια είναι στην 9η θέση. Στο 1’ ο Σδράλης σέντραρε, η μπάλα στρώθηκε στον Γκομωσίδη, ο οποίος προ κενής εστίας δεν σημάδεψε σωστά, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 11’ ο Παπαδόπουλος ανέτρεψε στη μεγάλη περιοχή τον Γκέρσι Καζάνι. Ο ίδιος έκανε το 1-0.

Στο 62’ ο Τασιόπουλος από θέση τετ–α–τετ σούταρε, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Στο 80΄ το σουτ του Μαργαριτόπουλου απέκρουσε ο Τσιτουρτζής, η μπάλα έγλυψε και το δοκάρι καταλήγοντας κόρνερ. Στο 89′ πάσα του Αποστόλη Παπαδόπουλου στον Δημήτρη Παλιούρα που πλάσαρε στο δοκάρι και άουτ. Με παίκτη λιγότερο ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι λόγω της αποβολής του Γκέρσι Καζάνι στο 86ο λεπτό της συνάντησης.

Κοιλάδα (Θοδωρής Εμμανουήλ): Τσιτουρτζής, Σδράλης Β., Αβραμούλης (75′ Μπούρας), Τριανταφύλλου, Τέλιος, Κυριάκος (70′ Ευθυμιάδης), Καραπετσάνης, Γκομοσίδης, Καζάνι Κ., Καζάνι Γκ., Σιούτας (86′ Ζησόπουλος).

Δόξα Υπέρειας (Αποστόλης Παπαδόπουλος): Σκατζούρης, Ευθυμιάδης (Παπαδόπουλος Απ.Ν.), Μαργαριτόπουλος, Κλέιντι, Γούναρης, Παπαδόπουλος Απ.Ι., Γκατζόγιας (83 Βαΐτσης), Καλφόγλου (40′ λ.τ. Τσιούρης Γ.), Τασιόπουλος, Κερμελίδης, Παλιούρας.

Δαιτητική τριπλέτα: Τσιτσιρίγκας, Αθανασούλας, Τέγος Δ.