Βαθμολογία

Σπρώχνουν στην έξοδο τον Τεννέ

Αναταράξεις προκαλεί στον Απόλλωνα Σμύρνης η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία… Και στο στόχαστρο βρίσκεται ο Μπάμπης Τεννές, η θέση του οποίου πλέον είναι επισφαλής στην τεχνική ηγεσία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», καθώς υπάρχει μέτωπο εναντίον του.

Πρώτοι και ανοιχτά εναντίον του έμπειρου προπονητή έχουν βγει οι οργανωμένοι οπαδοί των «κυανόλευκων» με την επωνυμία «Αναγέννηση». Και μάλιστα ηγετικά στελέχη των συνδεσμιτών δεν περίμεναν καν το αποτέλεσμα στη Ζάκυνθο και έχουν ήδη προτείνει τον πρώην κόουτς των Τρικάλων Κωνσταντίνο Παναγόπουλο ως ιδανική λύση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, ότι με τις απόψεις των οπαδών συντάσσονται (ως προς την ανάγκη αλλαγής γενικά όχι ως προς το ποιος θα έρθει) τόσο ο τυπικά πρόεδρος της ΠΑΕ Έκτορας Μονομεβασιώτης (υιός του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη), όσο και ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Κοτταράς.

Όλοι μαζί ασκούν πιέσεις στον ισχυρό άνδρα της «κυανόλευκης» ΠΑΕ Παναγιώτη Μονεμβασιώτη να άρει την εμπιστοσύνη του στον Μπάμπη Τεννέ, ώστε να λυθεί η συνεργασία μαζί του και να τρέξει η διαδικασία διαδοχής στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης.

Πάντως, ο Παναγόπουλος δεν είναι το μόνο όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι, καθώς στη Ριζούπολη ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες και αυτό του πρώην προπονητή της Καλλιθέας Νίκου Παντελή.

a-sports.gr